Mik a tapasztalatok a CityFood által szállított ételekről? (tudásbázis)
7. anya4005
2014. ápr. 1. 23:58
Hat,en kiprobaltam... Gondoltam,itt a jo ido,meg a ket gyerek,nem fozocskezek,inkabb a szabadban leszunk. Aha,de ehen is halunk,mert szerintem pocsek a kaja! Meg jo,hogy a hetvegerol volt maradek,mert ugy,ahogy volt,a kutyanak is adtam. Maradok a fozesnel!
6. 4b6a2525df (válaszként erre: 1. - KNorka)
2014. márc. 26. 06:51
Érdemes, mert én is sokszor rendelek tőlük,
5. eandi78
2014. márc. 26. 06:46
Válogatós vagyok, de szeretem az ételeiket. Persze próbálkozni kell, mert mindenkinek más az ízlése és biztos vannak ételek, ami ehetetlen. Császámorzsájuk pl. nekem borzasztó volt. Száraz, teli mazsolával és ehetetlen baracklekvár volt hozzá.
Mióta szerepel az ételeknél az összetevő, bátrabban válogatok:) Persze így is sikerült belefutnom egy garnélás spagettibe, ami teli volt kalifornai paprikával, amit nem szeretek:(
Anyu szerint büdösek és undorítóak ezek az ételek, de lehet csak azért mondja, mert nem főzök, illetve nem hiszi el, hogy gusztustalan a menzakaja.
4. tavaszilány
2014. márc. 26. 06:06
Jó :-)
3. ChrisTai
2014. márc. 25. 23:57
Régen ahol meloztam,egy noci meg mindig.tőlük rendelt és szerette nagyon :)
2. 02de97fdd6
2014. márc. 25. 22:47
Szia !
Én rendeltem, igen. 2 héten át minden nap. Nekem tetszett, bár nyilván ízlés kérdése, az a baj, hogy szinte mindenevő vagyok, lehet nem mérvadó így az, hogy nekem tetszett :)
1. KNorka
2014. márc. 25. 22:36
Rendelt már valaki a Cityfoodtól? Most lesz egy nagy akciójuk, de nem tudom, hogy érdemes e tőlük rendelni?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a negatív kalóriás ételekről és a diétáról?
- Kedves Anyatársak! Tapasztalatokat várok hasfájást okozó ételekről
- Anyósomat ma kórházba szállították, mert be volt dagadva a térde, és vért szívtak le belőle, 3dl-t. Mitől lehet vér a térdben?
- Már hallottam az Update ultra 1 - es kódú ételekről, de nem tudom, melyek azok. Tudna valaki segíteni némi felsorolással? Előre is köszönöm!
- Túlsúlyos csomag szállítás 70kg méret 190*140*50. Melyik futár viszi el? Szállítottatok ilyen méretű csomagot?
- Mi a véleményetek a Vitál Konyhától vásárolt ételekről?