Mik a méregtelenítés tünetei? (tudásbázis)
Szia! Szintén méregtelenítek. Az én tüneteim: fáradtság, kimerülstég, párom szerint rosszkedv, ami az arcomom látszik. De nem vagyok rosszkedvű, csak gyengének érzem magam és ez látszik rajtam...
Azt hiszem, váltanom kell, mert homeopátiás szerekkel méregtelenítek, de a gyomrom kezd kikészülni... :( Egyfolytában fáj. Nem bírom az alkoholt! :)
És a fejfájás is kerülget, ha nem iszom rendszeresen...
Én régen egy hónapon át csak zöldséget és gyümölcsöt ettem és napi 3-5 liter ásványvízet.
Egy idő után azt vettem észre, hogy a tenyerem büdi...ott is távozott a sok méreg...
De a méregtelenítés valóban okoz eleinte fejfájást, fáradékonyságot, de ezt csak eleinte, aztán érezhetően tele lesz az ember erővel:)
A pattanás nagyon gyakori, nekem mindig kijön olyankor, pedig már rég túl vagyok a kamaszkoron.
Egyik haveromnak tályog nőtt a combján méregtelenítés alatt, de mondjuk ő elég fura fazon, megvesz minden drága vackot, amiről ő úgy gondolja, hogy az jó, aztán meg utána furcsán érzi magát.:)
Sok van, egyéntől is függ. Pl: bőrreakciók, pattanások, hasmenés, gyakori vizelési inger, bőzös vizelet és széklet, lepedékes nyelv, rossz szájíz, hányinger, fejfájás, fáradtság érzet.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Juharszirupos méregtelenítő kúra
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Őszi méregtelenítés léböjttel
- Tervez mostanában valaki méregtelenítést, így az ünnepek után?