Mihez kezdjek itthon magammal? (beszélgetés)
:)) pihenj amíg nem jön a kistesó!!!! olvass, tanulj nyelvet, nézz filmeket. abban hogy nehezen engeded el a fiad együttérzek veled. énis nehezen adtam oviba a lányom, bár nekem csak délelőtt jár.
de az hogy problémázol azon mit csinálj egyedül otthon.....
Elhiszem, hogy rossz lehet de ez az élet rendje. Örülj neki hogy szeret oviba járni. Tudom, könnyű mondani...
Próbáld meg lekötni magad olyasmivel amit neki v. a picinek készítesz. Kis kreatívkodás. Így talán örömmel foglalod le magad mert tudod hogy neki is örömet szerzel majd. :)
Illetve magadra is szánj egy kis időt amíg van pár unalmas órád a picike érkezéséig! :)
Sok boldogságot kívánok nektek!
Szia!
Nekem egyévesem van, leköt, de nagyon jó gyerek, nem lóg rajtam egész nap, csak ha nyűgi lesz. Amíg tehetem, én varrok. Ruhákat magamnak, vérjemnek, meg persze neki is. Csinosítganám a lakást, ha javítani való van megcsinálom. Pl most szét van repedve a zuhanykabinban a fuga a csempe mellett. Most azt vettem tervbe, hogy kikaparom, és ujrafugázom, meg vízvetőt cserélek. Sajna a víztől penészedik minden, meg folyik mindenfelé... Persze az idő nekem is hiánycikk, nem tudom mikor fogom mindezt megcsinálni. Aztán ha úgy adódna tanulnék is. Pl nyelvet, vagy valamit. Van egy oldal, ahol online lehet tanulni, füzeteket küldenek havonta, vagy ahogy kéred, leckék vannak amit vissza kell küldeni, nagyon jó, nekem bejött. Esetleg sütiket is süthetsz, kísérletezhetsz velük. Vagy ha van uszoda a közelben, menj el úszni(mondjuk terhesen nem tudom ezt lehet-e. Mármint hogy mindjárt szülsz...)
Amiatt meg ne aggódj, hogy jól döntöttél-e. Inkább örülj hogy a gyerek szereti az ovit, keveseknél van ez így. Ha jól érzi magát nincs semmi baj!
Hali!
Pl. írd össze a vágyaidat :)
ez jó egy kis önismeretre:))
Próbálnék pihenni, de nem tudok, a net sem igazán érdekel most és semmit. Csak a kisfiamra gondolok, hogy vajon jól tettem, hogy otthagytam az oviban és nem hoztam haza ebéd után?
De majd délután kiderül, hogyan viselte.
Néhány nap és biztos megszokom ezt a nagy szabadságot, bár úgysem sokáig fog tartani. Megpróbálom kihasználni.
Hát én biztosan nem unatkoznék:))
Nézzél filmet, netezzél, olvassál sokat, hallgass zenét! Minden félét, amire a gyerek mellett nem lenne időd. Vagy sétálj, ha kellemes az idő és bírod a terhed:)
Vagy valami másra gondoltál?
Ne is mondd, ez a legrosszabb időszak. Kell egy kis idő míg az ember tud értelmes dologhoz kezdeni a hirtelen rászakadt nagy szabadsággal :) No meg mire megszokod, hogy nincs otthon a baby-d :)
Használható ötletem nincs sajna....
Én egyetemista vagyok, így minden szabad percet ki tudok használni :)
Kisfiam oviban. Két hete kezdte, amit nagyon szeret. Ma már ott is alszik. Ő szeretne ott aludni én szívem szerint hazahoznám, úgyis itthon vagyok, mivel nemsokára születik a kistesó.
Itthon minden rendben, kész az ebéd, és olyan rossz ez az üresség, a kisfiam nélkül.
Ti mivel kötnétek le magatokat?
További ajánlott fórumok:
- Csak én nem tudok magammal mit kezdeni itthon, egyedül?
- 1 hetes szakítás után, mi a fenét kezdjek magammal? Olyan üres lett minden. A fiammal ketten maradtunk, és jár az agyam, jól döntöttem-e.
- Teljesen kilátástalan az életem. Mit kezdjek magammal?
- Mit kezdjek magammal szerintetek, ha elkezd a gyerekem betegeskedni olyan gyomorideg és miegymás rámjön?!
- Mihez kezdjek magammal, ha egy olyan periódusom van, hogy teljesen magam alatt vagyok?
- Két hete van nálam egy kiskutya, vihetem magammal anyukámékhoz vagy jobb, ha marad itthon a tesómmal?