Miért vonzóbb a nagyképű, mint a kedves? (tudásbázis)
Találkoztam már nagyképűvel, akinek igazán nem volt mire.
Kiváló elme is lehet szerény, feltűnést nem hajhászó.
Aki simán "csak" kedves, mindig szimpatikusabb, mint aki nagyképű, és ez szerintem és a tapasztalataim szerint nem az iskolázottság függvénye.
Eljön ám majd az a pont a sok megalázás és csalódás után amikor az emberek azt fogják mondani ,hogy végre csak szeressenek és tiszteljenek egy kicsit.
Akkor majd nem az lesz ,hogy a nagyképű kell
Ahogy akarsz...
Teljesen mindegy,mert te egyszerűen nem az a típus vagy,aki előtt "behódolnak",téged egy ilyen fazon 2perc alatt "felzabál"!
igen, biztos, hogy azért, mert izgalmasabb az, aki elérhetetlen, és még kicsit nagyképü is, mert azt érzi az ember, hogy be kell törnie.
De amugy az ilyen nagyképü emberekkel hogy kell viselkedni, hogy ne csak az legyen amit ök akarnak?
Tolja a gránát:)
Egyébként is,nem oly mindegy,hogy miért tetszik a neki éppen az a fazon?
Ha sikerül megtudnia az okát,akkor sem a kedves srác fog neki tetszeni.
Abban,hogy magadtól kéne rájönnöd bizonyos dolgokra magaddal kapcsolatban,nem mindig idegeneket kérdezni....
Van még mit tanulnod....nem csak a pasikról,hanem úgy általában!
mert nem azt értékeled, amit kellene.
szereted, ha csúnyán bánnak veled.
Tudod,Ariell,néha magad is megadhatod,saját magadnak a választ!
Nem tuggyuk,mert nem ismerünk...
Szerinted,nekem miért xy tetszik?
További ajánlott fórumok:
- Melléknevek felsorolása szóláncban: Pl: kedves, sápadt
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Kis élelmiszerboltot hogyan újítsak meg, hogy vonzóbbá váljon?
- Olyan kedves, jószándékú vagyok, mint Kiszel Tünde, mert ő...
- Tudnátok esküvőre olyan verset ajánlani, amit 12éves lány mondhat?Inkább kedves, frappáns, mint komoly legyen...