Miért vonz egy 35 éves nő csak 5- 10 évvel fiatalabb "férfiakat"? (tudásbázis kérdés)
valóban a 30-40 közti nőkre ragadnak a kb 10 évvel fiatalabb pasik. Nem tudom mi az oka, talán az, hogy egyes állitások szerint ebben a korban a legvonzóbbak a nők ?
33 voltam, amikor a férjem meghalt, és rengeteg (5-6 ) fiatalabb ffi akart hozzám közeledni. Nem maardt tartós, mert édesanyám óriási cirkuszokat csapott, hogy milyen szégyen, mit várok egy ilyen " taknyostól ". az egyikbe én is belehabarodtam sajnos, vele jó barátok maradtunk, ill. a többivel is
Amikor bárhol megjelentünk, bár nem látszott az évkülönbség,szerencsés génjeim vannak, de azért engem határozottan zavart a minuszos korkülönség.
Ez közvetlenül az ezredforduló után volt. Azóta már látom, hogy mindkét részről megszüntek a gátlások, a szólás szerint is a fiatalabb férj a divat ( és a teljesség kedvééért : ... az üvegszem )
Szereti a fiatalabbakat.
Ennyi.
Sziasztok!:)
Én annyit tennék hozzá, hogy vannak huszonévesek akik a velük egykorú lányokat, túl komolytalan hisztis p..csának érzik,akikkel nem lehet normális témákról beszélgetni stb, és ezért találják tökéletesnek a kicsit idősebb nőket.
Pl.: én 30 vagyok ,a völegényem 24. Tudnék mesélni:))
Írod Mislix:
" a szex az az ár amit a nők fizetnek a házasságért!
a házasság az az ár, amit a férfiak fizetnek a szexért!"
Ez a mondat feltételezi, hogy a nőnek a szex szükséges rossz. Pedig egy megfelelő partner mellett nem is olyan nagy ár az ;))
Írod még:
a nők 30-as éveik közepén vannak a teljesítőképességük csúcsán- ez anyit tesz hogy tudják hogy mit akarnak.
ennek egy ifjú férfi felelm eg a legjobban egy olyan egyed akinek áállandóan erekciója van!
/* kivételek vannak!*/
Szerintem meg ez cinikus. 1: nem bizti hogy a nő 30 évesen szexőrült lesz, aki örökké a párját üldözi. 2: A férfi tehet a nő kedvére akkor is, ha nincs örökké erekciója!! Csak leleményesség kérdése....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális, ha egy pasi fiatalabb egy nőnél 6 évvel?
- Ha párod 10 évvel fiatalabb....
- 10 évvel fiatalabb férfit szeretek!
- Miért szólják meg egyes emberek, ha egy férfinek 10 évvel fiatalabb barátnője/élettársa/felesége van?
- Mániákus hazudozó? 3 hónapja randevúzom egy férfival, 2 napja kiderült, "nem orvos" bár annak hazudta magát és 6 évvel fiatalabb is....
- Ha a kapcsolatban a fiú fiatalabb 5-6 évvel?!