Miért viselkedett így velem a párom? (beszélgetős fórum)
Akkor járjon pszichológushoz. A gyerekkora se lehet mindent hárítani.
Szerintem szakíts.
Arra, hogy szétüt maga körül mindent, nem mentség semmi.
Hagyd a fenébe, mert a következő , akit szétüt, te leszel.
Figyelj rá, hallgasd meg és nem lesz dühös.
Elhiheted hogy 20 év után már reflexből megy az :ühüm, tényleg? na neee, sajnálom szavak.
Soha nem veszi észre ha nem figyelek arra mit mond, csak azt érzi meghallgatom.
Empátia és türelem nagyon fontos!
Azért viselkedett így, mert önzően viselkedtél vele szemben az írásodat elolvasva.
Próbáld meg értelmezni, összefoglalni amit leírtál és nézd meg, hogy valójában csak te szerepelsz benne.
Ha ezt ő olvasná, amit itt leírtál, tuti kiadná az utilaput. (helyesen)
Ezek szerint megbántottad többször, de itt most mégis csak a saját sérelmedet hajtogatod.
Nagy valószerűséggel tényleg nem figyelsz rá
Akkor gondolom a saját cuccait amortizálta le.
Akkor sírtál és ottmaradtál?
Az ilyen kapcsolat már veszett fejsze nyele, hidd el. Kár ragaszkodni hozzá.
Szóval azt tanácsolom, hogy szakítsatok. Mindkettőtöknek jobb lesz. Úgy gondolom, fiatalok vagytok mindketten, találtok mást, akivel jobban passzoltok.
Ja, hogy régebben is sírtál.
Az vésd a fejedbe hogy a sírástól egy pasas ideggörcsöt kap, mert sarokba szorítva érzi magát és nem tud vele mit kezdeni.
20 évünk alatt miatta soha nem sírtam.
Gondolod hogy te semmiben nem hibáztál?
A pasik nem tudnak mit kezdeni egy gyakran síró nővel.
Egy ideig talán tolerálják, de sokáig biztos nem.
Csak a te szemszögedből látjuk a dolgot.
Lehet jót tenne, ha önvizsgálatot tartanál,hogy te valóban nem vagy hibás semmiben.
Sokszor olvastam a történetedben, hogy sírtál.
Egy férfi sem ér ennyit!
Az ember lánya nem azért van valakivel, hogy szenvedjen hanem, hogy boldog legyen.
Ez pedig nagyon messze van a boldogságtól.
Az utóbbi időben elidnult köztünk egy eltavolodos időszak. Kicsit ugyereztem nem törődünk már ugy egymással én ezt neki nem túl szép formában mondtam. Nem ereztem hogy szeret így Meg mondtam neki és azt hogy folyton piszkal mert tényleg így éreztem. Kotoszkodott folyamatosan. Ő azt mondra csak fel akart viditani. De akkor is csinálta mikor már mondram hogy ne mert nincs kedvem hozzá folytatta tovább. Nem kellett volna de kicsit úgy éreztem direkt basztat es egy rosszabb állapotomban ezt ki mondtam neki. Azt mondta ez nagyon rosszul esett neki hogy ezt mondom. Attól a pillanattól kezdve folyamatos szocsatak mennek meg se akarjuk hallgatni egymást. Egyszer el is sírtam magam neki majd annyit mondott csak rá hogy mit bogok el kezdett kicsit gúnyolodni velem hogy nekem túl nagyon az elvarasaim néha.(most mondok egy példát :nem fog úgy ugrálni senki ahogy én elkopom magam) . Aztán úgy tunt megbeszéltük de nem. Mikor találkoztunk olyan szinten össze vesztünk azt mondta úgy érzi mostanában nem hallgatom meg, ha el kezdene valamit mondani ami zavarja azt mondom neki hogy csak eltulozza, tényleg így láttam helyzeteket amiket mondott. Elkezdett mindent a fejemhez vágni hogy én milyen vagyok vele sok mindent el várok tőle,csak magammal törődok sokszor.es amit jól csinál alig veszem észre. De én mindezt nem értettem. Ezt nem gondoltam így. Meg miért akkor vágja hozzám. Annyi mindent mondott amit nem is gondoltam volna hogy úgy érzi. Én úgy voltam vele hogy meg hallgatom annak ellenére hogy néha tényleg egyes dolgoz túlzásnak éreztem. A veszekedesunkek alig akart vége lenni csak úgy dobaltuk a szót meg se hallgatott, ha mondtam valamit csak morgott magában. Elkezdett ordibalni majd ami a keze ügyébe került teimbolt mintha ott se lettem volna. Sírtam de akkoe sem figyelt rám. Nagyon eldurvul ez a veszekedés. Régebben is voltak már ilyen düh kitörése ilyen nem tudja kezelni a komolyabb veszekedéseket. Mintha ott sem lennék csaj saját maga sérelmet mondogatja. Ha én mondomtam neki valamit az volt hogy persze o a hibás mindenért, közben meg csak azt mondtam el mi esett tőle rosszul. ebben az időszakban azt mondta voltak dolgok amiről felt beszélni velem felt a reakciómtol. Ezt sem értettem miért nem lehetett megbeszelni normálisan.
Nem értem miért nem vesz észre ilyenkor engem is? Szerintetek ennek van még értelme? Mert amíg nem vesztünk így össze teljesen másképp éltük meg ezt a kapcsolatot.