Miért van oda ennyire a férjem volt élettársáért? (beszélgetős fórum)
:)
Kiirt fórumok zöme...mit tennêl a helyemben.....miért csinálja ezt a barátom...
Tudsz önállóan gondolkodni?Problémát megoldani?
Lehet anyósod nem ilyen menyre vágyik...érthető is...nem tudom hány êves vagy,de elég tudatlanka vagy ha itt a Hoxán vársz válaszokat....ezeket neked kell tudnod...mi nem vagyunk ott...
Talpraesettség nagy erény egy anyós szemében és az sem árt ha tudsz főzni...na meg nokedlit szaggatni....
Még az sem biztos, hogy valóban kedveli...
Vannak anyák, akik birtokolni akarják a fiukat felnőtt korukban is, ezért mindig az aktuális menyük az ellenség, minden ex pedig hirtelen szimpatikussá válik. Hiába, vannak még csodák az életben. :D
Nem tudom, hogy az anyósod miért van oda a volt élettársért.
Amúgy mindenki azt kedvel, akit akar.
Bár miattad már nem csodálkozom semmin.
"a férjem szét maradt attól a nőtől"
Már megérte belépnem:D
Úgy érted, hogy az anyós a fia volt élettársával egymásba?
Nem kizárt.
Az itteni előéleted után szerinted ezt ki hiszi el?
Minden hónapban másik pasi miatt nyavalyogtál,most meg hirtelen férjes asszony vagy??
:D :D
Anyós nincs veled megelégedve.
Valószínűleg túl fiatalnak és/vagy túl butuskának tart. Talán joggal...
Ha a nőnek közös gyereke van a Pároddal, akkor érthetően ezért van jóban az anyósod a nővel.
Hisz az a nő az unokájának az édesanyja.És ha látni akarja az unokát, akkor nyilván jóban kell lenni az anyával.
Szerintem az egész nem ellened irányul.
januárban még nem voltál férjnél...persze, nyilván most sem vagy :)
Anyós meg azzal kvaterkázik, akivel akar, mellesleg az unokája anyja a nő, nemde?
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Az élettársam társkeresőzik
- A volt párom élettársát kirakhatom-e jogi úton a lakásunkból?
- Nem akar jönni hozzánk az élettársam fia, ilyen esetben mit lehet tenni?
- Gázolaj borult a férjem ruhájára, mit csináljak, hogy ne legyen ennyire büdös?
- Tegnap meghalt autóbalesetben a férjem egyik munkatársa.Képtelen vagyok elhinni.Miért visel meg ennyire?