Miért van ez velem? (beszélgetés)
Akkor lehet csak látszatra érzed jól magad, vagy van valami olyan tulajdonságod, amivel nem vagy elégedett magaddal. Pl. hangod, hajad, fogad, beszédstílus, bármi kis apróság, vagy testtartás, ami miatt zavarba jössz.
Vagy pusztán nem szoktál hozzá, és félsz, hogy kinevetnek, vagy olyat mondasz, amivel magad égeted be. Nyugi, mindenkinek vannak ilyenek, túl kell tenni ezen magunkat, és nem szabad görcsölni, menni fog
....hát mivel a vállalkozásom egy szolgáltatás,és sokan ismernek...én meg csak általánosan köszönök,a legkedvesebb vendégemnek is,mert nem tudom beazonosítani....sérelmezni szokták:(
Szemésznél is voltam...nincs gond...a két dolog nem függ össze:(
Nem vagy egyedül:)...nekem pedig van önbizalmam...mégis ha olyan helyre érkezem,ahol már többen vannak....nem látom az arcokat....kis idő kell mire elmúlik,és akkor be tudom azonosítani h kik is vannak ott....sokszor úgy jön ki mintha nem akarnám észre venni az ismerősöket:(
Még jó h amikor vezetek és be érkezem egy dugóba...nem jön elő ez a nyavalyám:)...lenne galiba:)
Nem értem mi van velem,szinte állandóan zavarban érzem magam az emberek előtt,még akkor is ha csak barátokkal jövünk össze ünnepelni valamit.Mindig attól rettegek,hogy mikor leszek zavarban és állandóan ez jár a fejemben :S Ennek ellenére nem vagyok csendes és visszahúzódó,de nem zavar ez a dolog engem.
Ez a rettegés nagyon kínoz engem.Amikor új suliba is mentem attól rettegtem,hogy tiszta zavarban leszek amikor be kell majd mutatkozni 40 ember előtt.Én vagyok csak ilyen?Mi ez szorongás?
További ajánlott fórumok:
- Miért ilyenek velem?
- Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett?
- Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek?
- Ha a férfi nem akar lefeküdni velem, miért nem?
- Miért viselkedik így velem az anyám?...legszívesebben már meghalnék... :(((
- Miért oszlanak meg ennyire a vélemények névválasztás terén?