Miért van ez? Aggódok... (beszélgetés)
Igen is anyuci :D Igyekszek. am nagyon szeretnénk babát de még nem most... :(
Akkor figyelj oda magadra! Sok pihi, vitaminok, és persze egyél is rendesen.
Ha nem akartál még gyereket, akkor pedig az is jó hír ha nem vagy terhes.
Azért a védekezésre a jövőben figyelj oda jobban!
Voltam dokinál meg egyböl egy kivizsgáláson korházba. össze omlik az immunrendszerem és ez ciklusi zavarokat is okozhat. egy nap alatt ez a ciklus zavar melett kijött rajtam egy virus is és a szivem is zörgött... mindegy a lényeg hogy baba nincs, és ha megerösödök rendbe lesz minden. :)
Majd azért írd meg nekünk mi volt az orvosnál!
Gratulálok!
Mindenhez! A módszerhez, a babához (ha van), meg úgy egyáltalán.
hát nem az... :( És ha ugy alakul nemtudom mit tévö legyek.
No azért ez nem annyira vicces....
ja fölleg hogy az a kabátka igy is feszülös kicsit :D de abban az esetben ez a vérzés meddig tart? mert pici és világos meg nem olyan mint am a mensi szokott...
ha tényleg terhes vagy, telet még kihúzod abban a kabátban :)
Kedves Zizike!
Nekem van egy 1,5 éves lányom, aki pontosan evvel a módszerrel fogant. :)
Ha nem tervezel még családot, szerintem válassz biztosabb védekezési módszert.
Ne már ma vettem uj kabátot télre és nagy pocakkal nem férek bele :D
akkor bizony tényleg lehet a beágyazódás jele, a "kiszálok" módszer nem elég biztonságos, mintahogyan a naptár módszer sem :(
mikor megvan akkor megy belém csak meg mensi utáni héten kiprobáltuk a naptár modszert, mert azt irták a neten hogy akkor még nincs gond még akkor nem gáz...
hát izé csak kiszállással
és a most vasárnap nem ment belém de elötte meg az elötti vasárnap igen
sajnos mostanába az esti suli meg a munka melett nehéz a tali
A topiknyitó mondta...
Én meg mondom, mert nős vagyok, feleségem az eü-ben dolgozik. Hallottam már tőle ezt-azt. A lényeg: sok mindenen lehet segíteni, de ennek módja nem a fórumozás. Lehet persze beszélgetni róla, de az - szerintem - többet árt mint használ. Jóindulattal szóltam.
bocs, elnéztem a dátumot. akkor viszont lehet a beágyazódás jele. védekeztek?
elvileg ez a beágyazódás jele is lehet... de nálad tuti nem, ha szept 5-én jött meg utoljára, akkor nagyjából 19-21-én leszel fogamzóképes. Az is lehet, hogy valamid megsérült ott, megrepedt egy hajszálér, stb. Ha nincs komoly vérzés, szerintem nem érdemes aggódni
Ki mondta, hogy te mondd meg? Most mit izélsz?
Semmit nem szedtem tök egészséges vagyok ezen kivül és nem is szoktam am se szedni gyogyszert. ezért nem értem pláne hogy nekem már pontra beállt 2 éve és most meg...
Esetleg szedtél valamilyen erősebb gyógyszert mostanában ? Antibio ? Nekem is volt egyszer egy ilyen, dokinál voltam de minden rendben volt. Gyógyszert szedtem akkor és attól borultam fel.
De természetesen menj el orvoshoz az a legbiztosabb.
nemszedek semmi féle gyogyszert, a hormonjaim pedig rendbe vannak... ez a vérzés csak annyi mintha kicsit megvágtam volna a kezem szoval nem is igazi vérzés és nem görcsöl hanem szurkál... ez nekem a furcsa
Én mondjam meg férfi létemre? Na hiszen, mondanám, ha tudnám! Nem látom értelmét az agyalásnak, a legmegnyugtatóbb megoldás elmenni a nőgyógyászhoz. Addig úgyis csak kattog az ember agya. Ha jót írnak, ha rosszat. Biztosan lehet segíteni a dolgon.
szia, szedsz esetleg fogamzásgátlót? lehet köztivérzés amiatt is.
lehet hormonok játszanak, vagy vmi egyéb.. (ismerősömnek cisztája volt, és azért volt ilyen rendszertelen)
Utolso mensim szeptember elsején mult el és 5 napig tartott... álltalánosan beállt a ciklusom nagyjábol 28-29 napra, de most ma jött meg megint. Elmegyek dokihoz minden képp, de szeretnék valamilyen válaszokat hogy addig se kattogjon ezen az agyam, hogy mégis ez mitöl van?
További ajánlott fórumok: