Mert még eddig nem kaptak el tőlem semmit. Aki most elkapta tőlem (két napig kicsit többet nyúlt zsepi után), attól kb 2-szer kaptam el az influenzát. Bár ő is kérdezte mi legyen, mondtam, már tök mind1 maradjon. Akkor meg kellett egy fontos munkát csinálni, max fél óra ha volt, de elkaptam. Akkor én sem voltam rá kiakadva pl.
Amúgy igen tökre igazatok van :) Viszont szerencsére csak nátha volt teszt alapján persze, meg maszk rajtunk egész nap. Sajnos aki elkapta tőlem, ő mondta hogy nem zavarja ha náthásan jövök, mert nem végez a munkával amúgy sem.
Mondhatod, hogy csak az orrod folyt, ennyi idő elteltével tudnod kell, hogy akármilyen vírustól is lehet (igen, még covidtól is...). Te mit csináltál? Bementél betegen, aztán majd a másik vigyázzon. Hát. El is hiszem, hogy bűntudatod van, ne várj itt feloldozást ezért.
Aki beteg, maradjon otthon. Olyan nincs, hogy kellő távolság, a 8-10 órában egy légtérben lévők belélegzik egymás levegőjét, megfogják egymás után a kilincset, stb.
Ez nem úgy működik, hogy vigyázat, beteg vagyok, félre mindenki ...
Múlt héten folyamatosan náthásan jártam dolgozni. A kolléganőmet figyelmezettem is, de ő ennek ellenére nem tartotta a kellő távolságot. És mostanra természetesen már ő is megfázott. Emiatt normális, hogy bűntudatom van, hogy lefertőztem egy másik embert.