Miért van bűntudatom? (beszélgetés)
Nekem mindegy, tégy a saját lelkiismereteddel azt, ami csak jól esik. Egyet azért tudj: olyan, hogy "megfázás", meg "csak kis nátha", olyan nincs.
Minden felső légúti megbetegedés vírus következménye, ami fertőz.
Ezt vannak, akik nem tudják, meg vannak, akik úgy csinálnak, mintha nem tudnák.
Fertőző betegséggel meg bunkóság közösségbe menni, meg gyereket közösségbe vinni.
Jobbulást.
Akkor biztos mindig nagyon hálásak voltak neked a kollégáid a "csak orrfolyásodért". Szerethetnek.
De miért van bűntudatod?
Szerintem nem. Ez felelősség és intelligencia kérdése, magam és a környezetem felé.
Gyávák is voltak a covid előtt is.
Sajnos vannak túl szerény emberek, akik nem merik a másik arcába mondani, hogy menj aranyom a büdös francba.
Inkább megbetegszenek.
Kár.
(Orrocskát mikor fújkáltad, közben diszkréten sóhajtoztál és köhécselgettél, hol volt a maszk?)
Egyetértek szóról szóra!
Mondhatod, hogy csak az orrod folyt, ennyi idő elteltével tudnod kell, hogy akármilyen vírustól is lehet (igen, még covidtól is...). Te mit csináltál? Bementél betegen, aztán majd a másik vigyázzon. Hát. El is hiszem, hogy bűntudatod van, ne várj itt feloldozást ezért.
Normalis.
Aki beteg, maradjon otthon. Olyan nincs, hogy kellő távolság, a 8-10 órában egy légtérben lévők belélegzik egymás levegőjét, megfogják egymás után a kilincset, stb.
Ez nem úgy működik, hogy vigyázat, beteg vagyok, félre mindenki ...
Én hazazavartam a múlt héten egy embert. Nem volt bűntudatom!
Tegnap kaptam a hírt, hogy a tesztje pozitív.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért lehet az, hogy bűntudatot érzek, ha ajándékot kapok?
- Bevallom, hogy bűntudatom van.
- Miért van bűntudatom, ha én nem is tehetek róla?