Miért van az, hogy ha letöltöm a Skype-ot, akkor a gép átalakítja más formátumra? Egyszerűen bármelyik verziót töltöm le (tudásbázis)
Ennyi tellett tőlem, mert nem látom a gondot és nem tapasztaltam hasonlót sem.
Mondjuk ha egy képenyő mentést scinálsz és felrakod az oldaladra többet látni
Megnyomod a PrintScreen gombot annál a képernyőnél, kilépsz onnan, és a PaintBrush-ba "Beillesztés" és elmented, ott a kép
Most viszont elhúzok. Jó éjszakát!
Ha alúl a sávot/képernyőt kell mozgatni, akkor nagyobb felbontásra kell állitani a képernyőt
WIN7-nél nem tudom hogy kell, talán ott is az üres képernyőre forditott egérrel és "beállitások"
Skypot letöltöd, lejön egy Setup program. Azt elinditva települ a gépre
Amikor bejelentkezel és belépsz a hálózatba, kitölti a teljes képernyőt
A felső menüben "beállitások"-nál lehet bejelölni, hogy osztott képernyő legyen és akkor lehet törölni a jobboldali ablakot
Marad egy bal sáv a neveddel és ismerősökkel
Ha erre gondolsz
Ha nem erre akkor mit jelent az hogy kinagyitja a képet
Nem tudsz belépni, nincs belépő menü?
További ajánlott fórumok:
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Egytől hétig bármelyik számot írhatod (egyszerre csak egyet)