Miért van az, hogy amikor ilyen kemény mínuszok vannak odakinn, benn a házban ráznak a csapok, a víz is? A külön hideg vizes is. (tudásbázis)
Én is ilyen vagyok,a bejárati kapu kilincs,a bevásárlókocsik,az autó ajtaja stb úgy meg tud rázni,hogy könyékig lezsibbad a karom.Vagy a raktáráruházakban a fémpolcok,az a legdurvább az autó mellett :S Embert csak ritkán rázok,inkább fém dolgokat.(csak tiszta pamut cuccokat hordok évek óta,azóta kisebb az erőssége,de meg nem szűnt..nem tudom hogy töltődöm így fel...)
De a házban soha nem történt még ilyesmi!!!Az biztos nem emiatt van!
Az igaz,hogy nedvesek a falak,ahol ezelőtt laktam-és ahol most lakom ott is:(
A villanyhálózat viszont nyáron fel lett újítva.
Majd kipróbálom a "villanykörtés tesztet",habár fogtam már úgy meg és nem világított,biztos nem olyan nagy a feszültségem:P :)
Olvastam a Felvillanyozott ember című cikket vhol,na az nagyon jó:)
Vicce félre téve,ez nekem ijesztő.
Jó nagy marhaságnak tűnhetett a témám amikor indítottam.Köszönöm a jótanácsokat is,bár semmit sem értek.Az egész dolog meg is szűnt nálam mostanáig,de most megint kezdődik előről,teszem hozzá másik házba költöztem azóta,ahol totál fel van újítva minden.Bővült is a dolog azzal,hogy mostmár egyes embereket én rázok meg,na ez már nem olyan poénos:(
A párommal volt hogy csak kezünk összeért,olyan durván csípett és pattogott,hogy szinte fájt.
További ajánlott fórumok:
- Szellemek a házban
- A 37.hetet töltöm, kb 20percenként keményedik a hasam.Este arra ébredtem h úgy fáj a hasam, mint amikor megjön.Ez lehet a szülés előjele?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Kisgyerekesek, akik kertes házban laktok - hogy boldogultok?
- Szellemek a házban?