Miért vagyunk sokszor egyik pillanatról a másikra "hülyék"? (beszélgetés)
Folytatnám, de nem tudom.Annyira én sem értek hozzá.
Én nem tudom,hogy mi az ascendensem,de nem is biztos,hogy érdekel már.Mondom a tulajdonságok bejöttek,a többi nekem magas.
Nem vagyok odáig én se tőle.
De az egyének tulajdonságai nekem bejönnek.
Az ikrekhez hasonló tulajdonságú még a szűz,és a mérleg.
A Te estedben a szűz és az oroszlán,lehet még jobban különbözik,mint az ikrek.
Nem irigyellek.
Ez a horoszkóp egy ökörség.
Érdekelt a fórumcím, mert ez rám is jellemző, pedig a Szűz jegyben születtem, és szinte semmi nem illik rám belőle. Az aszcendensem oroszlán.
Nem a depisség a jellemző,hanem inkább a hirtelen hangulatváltás .
Az ikrek két egyénisége nagyon ritkán van egy véleményen.
Örök harc az életünk.
Nem iker a horoszkópod véletlenül?
Mert a leírt tünetek nagyon hasonlóak az enyémre.
Meg is küszködök velük!
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, akkor emiatt jellemző rám is ez a viselkedésforma?
Sajnos én is nagyon - nagyon sokszor hülyülök meg egyik pillanatról a másikra. De, hogy miért annak okát a legtöbb esetben nem tudom, csak úgy jön...
Nálam is folyamatosan jelentkezik ez a dolog, bár én babát várok...
Nem, mintha előtte nem fordult volna elő, max nem ilyen gyakran.
Néha már szó szerint szégyenlem magam a hisztiim miatt:(
További ajánlott fórumok:
- Az unokaöcsém belázasodott egyik pillanatról a másikra:( mit csináljak vele? még csak 5 éves...
- Ha egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy egyik pillanatról a másikra elhagyná őt, akkor az melyik pillanat lehet?
- Mit lehet tenni, ha valaki egyik pillanatról a másikra elbőgi magát az ember, és nem találja a helyét?
- Járt már valaki úgy, hogy egyik pillanatról a másikra megszédült?Bővebben lent irok.
- Mit jelent ha az aranygyűrű alatt megfeketedik a bőr, egyik pillanatról a másikra?
- Egyik pillanatról a másikra elment a hang a számítógépemről. A tálcán a hangerőszabályzó teljes hangerőn van. Mi lehet a baj?