Miért utálod a karácsonyt? (beszélgetős fórum)
😱😱😱
Nem lehet, hogy váratlanul több fogyott a tervezettnél, a túró meg a paradicsom meg csak úgy eszébe jutott, hogy jó lenne? 😞
Békeidőben szeretem, mert ráérek megfőzni a fiam kedvenceit, rokonok hiján csak / macskástól / -3an vagyunk,kis szerencsével a két ünnep közt sem dolgozunk, lazulunk szórakozunk, esetleg elutazunk valahova és feltöltődve jövünk haza.
, az csak bónusz, ha esetleg esne a hó, de majd 2021-ben hátha összejön, mint ahogy tegnap nem, de a karácsonyi eső is jobb volt, mint a csapadékmetes szürke kedélytelen idő.
nem utálom, de olyan nagyon nem is szeretem, de a normál életben - nem virus idején - ilyenkor itthon a család és az együttlétnek örülünk, ja és a valamivel
jobb kajáknak, de annak fogyókúra a vége.
Te légy jó! Odafent az égben mindent felírnak. 😉
Boldogságos Karácsonyt! 🎄☃️💝
Szeretem a Karâcsonyt
‼🎄
Mert sokan azt hiszik, hogy kötelező ezt-meg azt tenni, így, vagy úgy viselkedni; betegesen meg akarnak felelni mások által támasztott elvárásoknak. Eredmény:
- előtte: idegbajos kapkodás, rohanás
- alatta: szerencsétől is függő, változó
- utána: kimerültség és megkönnyebbülés, hogy na, ezen is túl vagyunk.
Semmit nem utálok.
Ez a szó is beteg.
Szeretem a Zünnepeket is. 😇🙏😍💗
További ajánlott fórumok:
- Megint egy karácsonyi téma: Műfenyő vagy igazi? Miért vágunk ki ennyi fát? Megéri?
- Van olyan, aki utálja a karácsonyt. Miért?
- Egyes emberek miért vesznek fel személyi kölcsönt karácsonyi költekezésre?
- Van akinek nincs karácsonyfája karácsonykor?Ha nincs, miért?
- Miért csak karácsonykor jut eszébe mindenkinek adakozni?
- Miért karácsony meg húsvét előtt csinálnak az emberek nagytakarítást? Amúgy nem kell takarítani ennyire?