Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit? (beszélgetős fórum)
A kritizálókat és a beugatókat általában nem a jóindulat hanem az irigység, v tudatos vagy tudat alatti kisebbségi érzés vezérli. Semmi közük hozzá, törődjenek a saját nyomorukkal.
( amig volt pár + kilóm, nekem is beszólt valaki,- vásárolni akartam, és azt mondta, hogy ne menjek boltba, mert szemmel láthatólag nincs szükségem kajára .. .- szó szerint a fentieket mondtam neki. ja és még hozzátettem, hogy neki könnyű dolga van, az megész családjuk munkakerülő, elisszák a lóvét, igy nem nagy kunszt csontváznak maradni .
Köpni nyelni nem tudott.
Jellemző, hogy a beszólások 99,99 %-a nőktól származik.
Nem azon sértődtem meg., hogy a súlyomat kritizálta, hanem azon, hogy egy ilyen niemand miért foglakozik velem, hogy mer megszólitani és un intim szférámmal foglalkozni.
Én egyáltlaán nem szoktam másokkal foglalkozni. ( vehettétek észre itt is )
Olyan undorító dolog azért megszólni valakit, mert kövér.
Honnan tudod miért megy fel rá a +? Vannak, akik valóban tehetnek a súlyfeleslegről, de akkor sem kell mást megszólni.
Vannak akik a depresszió, genetika,vagy egyéb betegség miatt híznak, nem azért mert folyton esznek.
Sok buta ember van, viszont azt aláírom, hogy a mozgás, életmódváltás segíthet.
Én arra gondoltam a kérdés kapcsán, hogy ha egy másik kövér, vagy volt kövér kérdezi, akkor még elmegy...
De ha egy olyan, mint mondjuk anyósom, aki zabálás és 4 gyerek után is 30kg vasággyal, az ne kérdezze, mert őneki sohase kellett meggondolnia egy falat kaját se, nem is tette...
Egyébként meg ez nem téma, mert azt se kérdezzük meg, miért zsíros a hajad, miért büdös a szád, stb..
1 nem mindenki a zabálástól kövér
2 mennyi a kövér? Anorexiásnak a 30 kiló is rengeteg
3 jól érzi magát a bőrében?
4 nem az én hűtőmet fossza ki!
5 mindenki a saját sorsának kovácsa.
"Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit?"
Mert mondjuk a kérdező is megsértődne, ha megkérdeznék tőle, hogy pl. miért akkor büdös bunkó?? Mi köze hozzá?
Milyen jogon szól be bárkinek is? Ha nem tetszik neki, menjen odébb v. ne nézzen rá az illetőre.
Röviden: KÖZÖD???????????????????????????????
te mondtad ki az igazat. :)
nagyon igazad van.
mégpedig abban, hogy a finom falatok boldogságot hoznak neked. ezen kellene elgondolkozni, hogy miért az evés hoz neked boldogságot? miért nem más, vagy vki hoz neked boldogságot?
találhatnál boldogságot vmi hobbiban vagy egy általad szeretett személyben. és rögtön leszoknál az evésről, vagyis a nagy mennyiségű táplálék elfogyasztásáról. jól jönne egy szerelem :), az sokat segít. nem lennél bánatos, nem az evésbe menekülnél.......
Miért, b*zmeg, más országban nem tudják, hogy sok plusz kalória általában az oka a hízásnak?
Pontosan mihez, kikhez is viszonyítod kishazánkat?
talán azért sértődnek meg b*zmeg mert nem esznek annyit
tipikus magyar gondolkodás.
Bárcsak külföldre születtem volna.:(
Ha nagyon nagy mértékű a hízás,akkor esetleg a gyomorszűkítést kellene elvégeztetni.
Azután pörögnek lefelé a kilók,és a sport is könnyebbé válik.
Kitartást kívánok!
Nekem az a fura,hogy a sportot szenvedésnek fogják fel sokan :)
Na meg az egészséges életet,étkezéseket.
Sajna nekem nem sikerült! :)
Ideig-óráig ment,aztán visszaestem a rendszertelenségbe!
Sajnos nekem a munkám miatt borul minden.
No de sebaj! :)
Amit felsoroltál , az illik a fórumindító törlésének indítékára.
Támadták,csak azért,mert feltette a kérdést....
Ezt nagyon jól megfogalmaztad :)
Amúgy nem csodálom,hogy törölte magát,mert szegénynek beszóltak,meg kiforgatták a szavait.Én nagyon sok mindenben egyetértettem vele,pedig én is kövér vagyok....
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Fogyókúrás tévhitek miatt kövérek a magyarok?
- Másokkal kötözködő, hisztérikus, idegileg teljesen kimerült frusztrált és kiborult egyéneknek hogy segítsünk?
- A tápszeres csecsemők később gyakran kövérek lesznek
- Akik elhagyták vagy el szeretnék hagyni a szénhidrátot és a cukrot, mit esznek, egyenek? Ki lehet bírni hosszabb távon?
- Miért sértődnek be a kollégák, ha olyan módon beszélek velük, mint ők velem?