Miért prostituálódik ennyi nő? (beszélgetés)
Szerintem régen is ugyanennyire prostituálódtak a nők, mint ma.
Csak akkor nem volt ennyire egyértelmű és nyílt..
"Ezzel lehet a legtöbbet keresni" igen a futtatóknak.
"Az erkölcsi normák alaposan megváltoztak" Semmivel sem több a prostituált, mint bármely korban, csak nagyobb nyilvánosságot kapnak.
Igazi társadalmi kérdés.
Több oka van :
Ez a legkönnyebb megoldás, nem kell hozzá tanulni
Nincs megfelelő munkalehetőség
Ezzel lehet a legtöbbet keresni
Az erkölcsi normák alaposan megváltoztak
Végül is, ez egy szolgáltatás
Mert könnyebb a testüket oda dobni mint dolgozni rendesen. Aztán szépen kiégnek lassan, és a kutyának se kellenek.
Persze majd rinyálnak, hogy de xar az élet stb, hát nem kellene lotyónak lenni,azt mindenki tud
Jol teszik! Abbol lehet a legjobban meggazdagodni:DDDD
Persze, ehhez is kell gyomor, de nincs rozsa tovis nelkul!
1. mert szereti a bránert
2. kell a lové
Értem.
A BMW tényleg menőbb a BMX-nél! :DDD
Lehet, hogy azert, mert otthon nem tilos, de minden mas orszagban ezek illegalis dolgok. Mint ilyen, nagyon sokat beszelnek errol alternativ musorokban, es innen tudni a reszleteket, a jelenseg letezik. De a tarsadalom elott kell egy polgari munka is, ami falaz nekik, hogy mibol elnek. Ezek nem magasiskolas munkak, mert ugye, ha abbol indulunk ki, hogy valaki jol keres az eredeti munkajaval is, nincs szuksege arra, hogy elmenjen gigolonak. De a segedmunkas, a szakmunkas, ha egy szep szal legeny, elgondolkozik rajta, hogy basszus, bmx helyett jarhatnek bmw-vel is;D
Jellemzo meg, hogy az ilyen klubokba ferfiak is jarnak, ugyhogy egy resze a gigoloknak biszex, mert azzal is jol keresnek, de ez mar beallitottsag kerdese is. Szerintem a diszkokban nyuzsgo onjelolt gigolok nem azok, talan pont ezert nem klubokban dolgoznak. Kulsore a vegsokig apoltak, ugy kepzeld el, hogy meg a szemoldokuk is kiszedve, stb. Es nekem mindig az volt a gyanus, hogy az ilyen hapsik aztan a diszkoban nem a fiatal csajok korul nyuzsognek, hanem belovik maguknak a legoregebb not, amelyikbol kinezik, hogy a legtobb penze van. Es ezek a nok tenyleg miattuk mennek oda, mert ott szedhetok fel, hajlandok fizetni is.
Wow. Budai klubokban tényleg gyakran találkozni giggolókkal, de egyikről sem gondoltam volna, hogy civilben pl. kőműves... :DD.
Miért nem vagy iroda? :)) Tessék irodának lenni! :D
Hu, nem vagyok en iroda!:)
De azt tudom, hogy sracok, akik ugyan be nem valljak, de miert is vallanak be...kulonbozo tancos klubokban dolgoznak. Persze, ugy akarjak beadni, hogy csak tancolnak, de azert nyilvanvalo, hogy van ott mas is, ezt maguk kozott beszelik meg a nokkel.
Es ott van ugye, a nyilvanos gigolok kore is, ezek rendszerint diszkokban szedik fel a klienseket. A ferfiaknal nincs ilyen, hogy ar, meg hogy mi mennyi. Mert a nok mashogy mukodnek. Egy ferfi prosti ki kell, hogy elegitse a not es a noket van, hogy nehezebb kielegiteni mint egy ferfit, szoval a leggyakoribb, hogy kesz randik vannak es a pasi mindig rabizza a nore, hogy mennyit ad neki. Ez a maganzokra jellemzo. Es a ferfiak sokkal jobban leszedik a noket, sokkal nagyobb ajandekok vannak.
Es a ferfiaknak mindig van egy munkaja mellette, ami torvenyes, pl egy baratnom ferje tancos volt, napkozben meg komuves:)
Amiota ezt tudom, gyanakszom a villanyszerelonk segedjere is:DDD
Hogy a viharba ne tenném?! :DDD
Hol kell pályázni a pozícióra?