Miért piros, miért fáj? (beszélgetés)
Hagyd el a bugyihordäst egy idöre...
Akkor talän jobb lesz...
Elhiszem, csak próbálkoztam, hátha... Olyan sokszor olvasok a fórumban nagyon jó ötleteket, tanácsokat.
Fájni akkor szokott, ha nagyon piros már. Bármelyik bugyitól kijön. De csak ott, ahol a bugyi széle a combtőhöz ér. Pedig nem szoros, normális, mint mindig is volt.
Na mindegy. Most kipróbálom néhány napig nem veszek bugyit, csak tréning naciban vagyok. Az oda sem ér. Szorgalmasan kenem, még az után is hogy nem érzik/nem látszik semmi. Hátha vége lesz. Keddig nem megyek sehova, addig nem veszek bugyit. :D
Szerintem a véletlenek összejátszása történt, valami mástól lehet a bőrpír és fájdalom.
Ha nem véletlen lenne, akkor másik bugyitól nem jönne elő, ha meg erre az egy bugyira értendő a tünet, dobd ki!
Fordulj vele orvoshoz, ha bőrgyógyászok hada ülne itt, akkor sem tudna látatlanban mondani senki semmit, hidd el!
Ha új bugyit veszek, mindig kimosom használat előtt.
Néhány hónapja történt és nem tudom mi okból, de a bugyit nem a szennyesbe tettem, hanem be a szekrénybe. használat utáni napon combtőben mindkét oldalon a bőr vörös lett és fájt. nem volt kidörzsölve. Neogranormonnal kentem, 3 nap alatt jött rendbe. 1 hét után kezdődött előröl. Többször mosott bugyi használatakor is ugyanúgy jelentkezik a probléma a mai napig. Neogranormonnal elmúlik, de ez nem mehet így a végtelenségig.
Kérdésem: Nem lehet hogy ez gombás fertőzés? Nemiszervre nem terjed át, csak combtőben jelenik meg ugyanott, ahol legelőször volt..
További ajánlott fórumok:
- Tegnap azt vettem észre, hogy piros a kisfiam kukaca, és mára megdagadt, és váladékos. Valakinek van ötlete miért?
- Piros ételfestéktől miért csak rózsaszín a tejszínhab?
- Miért nem pirosodik a mikulás virágom levele?
- Koszmó- miért piroskás a fejbőr?
- Sony Xperia U, miért nem kapcsol be? Teljesen lemerült, már töltőn van minimum fél órája, világít a kis piros fény, hogy töltődik, de nem
- Miért viseljünk piros karszalagot?