Miért olyan nehéz pasit találni 30 év fölött? (beszélgetés)
Úgyértem, nem akarok mindenáron egy kapcsolatot! Csak azért h legyen...
Sztem kell az a varázs, ami által a kiszemelted kiemelkedik a többi sokezer közül...Az a vmi, ami miatt pont ő kell neked! Az a megmagyarázhatatlan erő! :)
Megírom majd holnap sztem, ma Balázsolás van :P :)
Áh, megoldod! Max "lebetegszel" :)) Amúgy is járvány van :S nátha is, meg ilyen hasmenéses-féle is :SSS
Sziasztok. Hú mennyit írtatok tegnap este óta.Csak kapkodom a fejem. Én szeretem a romantikus estéket,a sétát a tóparton. Szerintem ezek jó dolgok. Ezek kellenek a nőnek is,meg a férfinak is. Ezek a pillanatok összekötik a szerelmeseket. Egyébként szerintem nem minden férfi szereti a fiatal lányokat. Bár lehet,hogy tévedek.
Zsebi2! Tavaly augusztus óta vagyok egyedül.
Ne aggódj,nekem is eszembe jutott,aztán mondtam neki,kapcsolja be a cam-ot,mert hihetetlen,hogy Ő az! :DD
majd írd le,kíváncsi vagyok! :))
Igen,nemsokára,remélem összejön...már ha nem kell mennem melózni! :S
Ja igen, azt akartam is kérdezni, tényleg ő az-e, mert hallod, engem egyszer úúúgy átb...tak, de úúúgy. :D majd leírom egyszer... szép história volt :S :)
Akkor már nem is olyan sokára taliztok. :)
Akkor jó,én sem sértegetni akartalak!
igen,a kocka-pocakkal! :DDD
Nem gondoltam egy percig se. Tudom, hogy írtam róla, hogy milyen, és vannak problémák, mint mindenhol... De nem hinném, hogy hülyítene... ha így lenne, nem lennék vele, ez tuti. :)
Nah!!! Az a kocka-pocak pasi? :P :))))))
Egyik bnőm azt mondta, ő a sok sikertelen próbálkozás után egy könyvből "világosult" fel, hogy miért annyira eltérőek a pasik és a nők. Azt hiszem, az a címe, hogy a Nők a Vénuszról, a ffiak a Marsról jöttek... vagy vmi ilyesmi :) Meg Csernus A Nő c. könyvéből, és hogy ezek által látta be sok hibáját...
Még nem olvastam őket, de el fogom..kíváncsi vagyok :)
Azt azért nem mondhatni,hogy semmit nem tudok a párkapcsolatodról...de nehogy azt gondold,hogy én ezzel visszaélek,vagy vissza fogok,mert előbb elárulnám magam,mint azt aki megbízik bennem!
a tök szemetek a pasik dologról csak annyit,hogy:minden nő,szájából egyszer az életben elhangzik!A rossz tapasztalataimat meg nem vetítem ki senkire,és semmire,ugyanis akkor nem kezdtem volna bele egy újba! :-)
Onnan gondolom, hogy együtt vagyok vele másfél éve, és nem érzem azt, hogy hülyítene... Amúgy nem kell lehiggadnom, mert nem vagyok ideges. :)
Csak ha nem tudsz semmit a párkapcsolatomról, ne írj ilyeneket,- feltevésként se.
Nem azt írtam, hogy ezt írtad, csak hogy írhattam volna én is ezt, a tapasztalataim alapján, mert sok hazug pasi van,- de mégsem az mindegyik.
Nyah.
Jól van,nnah higgadj le!!!!Senki nem mondta,hogy hülyít,én csak azt kérdeztem,hogy honnan tudod,hogy téged nem hülyít-e???ez csak egy feltevés volt,és nem kijelentés!!
hol írtam én olyat,hogy szemetek és hazugok?
További ajánlott fórumok:
- Jó pasit találni nehéz - jó nőt, még nehezebb.....!
- Normális pasit hol lehet találni?
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Miért ilyen nehéz állást találni 8 általánossal?
- Mért oly nehéz párt találni 40 fölött