Miért néz rám még mindig így? (beszélgetős fórum)
Hát akkor valószínű nem ő lenne. Kell neki, hogy tahó módon beszóljon, a stílus maga az ember. Őt így "kedveljük". Mondjuk én néha jókat vigyorgok rajta. Ő leírja a maga modortalan és szókimondó stílusában amit esetleg mások is gondolnak, de szalonképesebben fogalmaznak.
De, hogy a fórumindító kérdésére is válaszoljak: a fene sem tudja, lehet, hogy Andinál az igazság?:)
Mindenesetre szerintem lépj túl a nézésen vagy kérdezd meg tőle, hogy miért néz úgy és egyáltalán úgy néz-e, lehet, hogy nem is néz úgy:)
Na most nagyon úgy néz ki, hogy idejöttél gyorsan leb.szni Andit, de a témához nem sikerült hozzászólnod, holott én is kérdeztem, milyen kedélyeset válaszolnál egy ilyen x-edik buta kérdésére a kiírónak.
Te csak Andinak szóltál itt be. Tán megbántott téged is egyszer egy őszinte megállapításával?
Sajnos,mi nem tudjuk itt neked megmondani!
Kérdezd meg tőle!
Szeretsz hülyeségekre válaszolgatni?
Tessék! Mit mondasz ennek a srácnak, aki már az x-ik fórumot írja ki ugyanabban a témában?
A nő ahányszor találkozunk mindig sajnálattal,vágyakozva néz rám,holott ő hazudott és csapott be,jatszott aranyásót,mégis úgy néz rám mintha sajnálná az egészet.
Amikor régi párja megvolt akkor is volt hogy azonkaptam hogy kisétált a sorból és nézett útánam .
Az új párja meg mikor beszélt hozzá és megérintette a vállát akkor is rám nézett ...
Miért?
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért csak a nyugdíjról van mindig szó?
- Miert tudnak a ferfiak mindig mindent jobban?
- Szerintetek egy 30 éves férfi miért nem akar még mindig saját lábra állni?
- Miert akarjak a ferfiak hogy mindig igazuk legyen?
- Miért van mindig vitatkozás a fórumokon?