Miért nem tudom beállítani az Outlook Expresszt? (beszélgetés)
Miért nem tudom beállítani az Outlook Expresszt?
mert nem bonyolult!
Szia Kedves Hisztikirálynő
Ne haragudj,hogy csak most válaszolok,de csak most volt alkalmam megnézni,hogy mit ír ki a gép az Outlook Expressz-be,ami miatt nem tudom beállítani ,ez pedig a következő.A Freemail állomás nem található.Hiba a szoftvercsatornában.Nagyon szépen kérlek,ha tudod írd meg nekem,hogy most mit csináljak?Esetleg egy Frissítés segítene a dolgon?Köszi a választ.Szia
Farkas Kriszti
Kedves Tagtársaim
Szokás szerint,most is a segítségeteket szeretném kérni,és nagyon megköszönném,ha segítenétek nekem,igaz freemail-em azóta van,mióta internetem(több mint 2 és fél éve)de nagyon örülnék,ha be tudnám állítani az OUTLOOK EXPRESSZ-t is,Ezt már nagyon sokszor próbáltam,de sajnos mind a mai napig nem sikerült,nagyon szépen kérlek benneteket,ha tudjátok,hogy ezt hogy kell megcsinálni,írjátok meg nekem.Nagyon szépen köszönöm.Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet beállítani az Outlook Express, Bejövő üzeneteknél az e-mailbe lévő linkre ha rákattintok megnyissa a linket?
- Microsoft Outlookban hogy tudom beállítani, hogy a másik e-mail címemre érkező levelek egy konkrét mappába kerüljenek?
- Beállítottuk az Outlook Expresszt, de a képek nem jelennek meg és a szöveg is értelmetlen.Mit tegyek?
- Újra lett telepítve a gépem és nem tudom beállítani az outlookot, segítenétek?
- Az internetszolgáltatóval beállítottuk az Outlook Expresszt, de nem fogadja el a jelszavamat. Mit tegyek, hogy minden jó legyen?
- Hogyan kell beállítani az Outlook Expresszt?