Miért nem tudok letölteni a netről? (Gyengénlátó vagyok, segítséget szeretnék kérni.) (tudásbázis)
Mindenkinek nagyon BOLDOG UJÉV ET KIVÁNOK.
Szeretnék segitséget kérni én egy erösen gyengénláto vagyok aki nagyitot és felolvaso programot használok. Ezért ha gépelési hibát vétek kérem nézétek el nekem. A problémám a köv etkezö most csinálták e gépemet mefrt tévedésböl kiotöröltem valamit amitöl nem müködött egyáltalán . Komoly pénmzért javitották meg. De az a problémám most hogy nem tudok letöltenio az internetröl sem videot sem zenét . Van médi player és flas player is feltelepitve söt codek is. Eddig a flas getet használtam letöltésre de ezt ammost ki lett törölve. Hiába kattintok a képre semmit nem csinál pedig a video letölthetö lenne. E bben a kérdésben szedretnék segitséget kérni hogy ilyenkor mi a gteendö. Valami hiányzik még ami nincs feltelepitve vagy valami más prob léma van.
A segitséget elöre is köszönöm
Erzsi
További ajánlott fórumok:
- Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről?
- Gépem állandóan telemegy vírussal.Szerintetek melyik vírusírtót rakjam fel?Megvenni, vagy a netről letölteni érdemesebb?
- Hogy lehet a youtoube-ról menteni vagy letölteni? Kezdő vagyok, ezért valahogy egyszerüen leírná valaki? Köszönöm!!!!
- Német tanuláshoz hol lehet programot letölteni a netről?
- Hogyan lehet letölteni a netről a bluetooth 2.0 usb adapter telepítőjét? Nem találom a cd-t hozzá.
- A rendszergazda nem én vagyok a számítógépen /ő nem is segít/ így semmiképpen nem tudok zenét letölteni a telcsimre?