Miért nem tudjuk egymást elfogadni? (beszélgetés)
ja, es mindenki magabol indul ki. :))
kerdezz meg valakit valami altalanossagrol, es a sajat ertekrendjerol fog beszelni, kivetitve a vilagra. Ez tok jo. Nagyon sokat megtudhatsz az emberekrol igy, anelkul, hogy barmit elarulnanak a maganeletukrol.
az emberek alapbol azt nem fogadjak el a masikban, amit magukban sem!!!
Ilyen egyszeru. Bar mas orszagokban nem fujnak ennyire egymasra az emberek, magyarok kicsit agyilag es erzelmileg el vannak maradva.
Szerintem a "csúfolódás" gyerek szokás, aki felnőttként is gyakorolja, az még nem nőtt fel.
A mások kibeszélése intelligencia kérdése, rendszerint azok gyakorolják, akik nagyon ráérnek.
"Na de mért foglalkozik a legtöbb ember azzal, ki hogy van felöltözve, ki miben hisz stb?"
Pontosan ezért, amire meg is adtad a választ, mert annyira mások vagyunk :))
Őszintéd tedd a szívedre a kezed, nem láttál már olyat, hogy mosolyogtató volt, vagy szánalmas szerinted, mert úgy volt felöltözve, annyira nem illet hozzá a frizura, a smink stb.
Valamiért jó érzés tölt el egyeseket,ha különbnek hihetik magukat másoknál.
Nem baj,legalább tudjuk,hogy kikiet kell elkerülni.
A vita elkerülése végett, akinek nem inge... ;)
Nem értem az embereket! Sokfélék vagyunk, hála égnek, hisz milyen unalmas lenne az élet, ha mindenki egyformán gondolkodna :) Na de mért foglalkozik a legtöbb ember azzal, ki hogy van felöltözve, ki miben hisz stb? Ennyire unalmas az életük egyes embereknek? Miért kell kinevetnünk és gúnyolnunk a másikat?
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elfogadni, hogy nem vagyok már gyerek?
- Miért nehéz magunkat elfogadni olyannak, amilyenek vagyunk?
- Miért olyan nehéz elfogadnia a barátom anyjának engem?
- Miért tudja egy férfi jobban elfogadni egy nő gyerekét, mint a nő a férfi gyerekét?
- Miért nem tudjuk olyannak elfogadni magunkat, amilyenek vagyunk?
- Miért nem tudjuk elfogadni a másik véleményét?