Miért nem törli Hoxa azokat akik csak beregisztráltak ide és azóta se léptek be? (tudásbázis)
A régi fórumok törlése nem lenne jó ötlet, hiszen ott vmilyen témában történtek felszólalások, ami egy-két év után is érdekelhet bkit. Én is sokxor kerestem már rá egy-egy témára és nem is kellett topicot nyitnom, mert megtaláltam a választ itt vhol.
Ezért is szeretem a Hoxát, nekem már sokat segített.
A reklámozóknak a látogatók száma számít, függetlenül attól, hogy belépve teszi-e, vagy sem. Nem érdekli őket egyéb.
Nem szívesen törlök tagságot, volt már, aki 2-3 év után jött megint. Szerintem elférnek, helyet nem foglalnak, ahogy a régi fórumok sem, amik még segíthetnek valakinek akár ma is.
Elférnek, férjetek meg ti is mellettük, tényleg van hely.
szervusztok,.
Én is helyesnek tartanám,hogy a rég nem irt topikokat törüljék,láttam olyan topikot,hogy egy éve nem irt senki,akkor minek maradjon ott,ha eddig nem irt senki,akkor ezután sem fog.
Szép hétvéget kivánok.
A határidő (majdnem)mindenhol fontos...
Támogatom.
Szerintem Hoxa azt nem teheti meg.Honnan tudná,hogy az illető nem akar e esetleg belépni valamikor?
Legalábbis én így gondolom.
További ajánlott fórumok:
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Te engednéd a gyerekedet beregisztrálni ide a Hoxára?
- Facebookon az üzenetek mindkét félnél eltűnnek, ha az egyik fél törli azokat?
- Elfelejtettem az e-mail címes jelszóm, jelszó-emlékeztető nincs, viszont minden oda van beregisztrálva. Mit tegyek?
- Oriflame katalógust kell kapnom attól aki alá beregisztráltam?
- Mennyi idő elteltével lehet újra beregisztrálni a munkaügyi központba, ha januárban lett vége az álláskeresési ellátásomnak?