Miért nem marad illat a ruhákban mire megszárad? (tudásbázis)
Ez pontosan így van :)
Én azt állítom, hogy nem illatosak a ruhák. A fiúk meg azt, hogy mindennek "kölniszaga" van :DD
A kenyértartóba terített konyharuhán valóban érződik.
Azt gondolom, ez olyan lehet, mint hogy ha egy parfümöt, vagy desodort sokáig használsz, már nem érzed az illatát.
Egyébként ez nekem is gondom. Amikor a fiamék eljönnek, olyan finom illatokat hoznak magukkal. Én is olyan öblítőt használok, csak más illatot, de én nem igen váltogatom. És nem érzem. Egyszer kérdeztem tőlük, hogy érzik-e az illatot a ruhámon, azt mondták, igen...
talán a víz a ludas,bár lehet hülyeséget mondok...csak írtad,hogy a gépeddel is minden rendben.
ha mondjuk csak beáztatsz vmit a csapban,nem géppel mosod,akkor sem érzed az illatát?
Akkor nem értem.Lehet megszoktad és nem érzed annyira az illatot,nem?
Én Ariel gélt használok,de még hetekig érezni azokon a ruhákon is az illatot,amiket nem hordtam
Szia!
Mit használsz?
További ajánlott fórumok:
- Milyen öblítőt használjak, aminek marad is illata a ruhán?
- Színváltós illatgyertyám elfújás után is piros maradt. Azóta sincs változás. Még alig használtam, már "elromlott". Járt még így valaki?
- Miért van az, hogy a mosott ruhákban benne marad az öblitő még intenziv öblités után is?
- Mexx női parfüm illata hamar elillan, vagy egész nap rajtam marad?
- Szárítógép típusok amiben illatos marad a ruha... Miele illatpatronos?
- Tudna valaki ötletet adni ahhoz, hogy hogyan kell a műszempillát otthon, házilag felrakni, lehetőleg úgy, hogy fenn is maradjon?