Miért nem írnak a magyar srácról? (beszélgetés)
Én is olvastam valahol a hírt! :)
De tényleg én is úgy gondolom, hogy többet is beszélhetnének róla, több helyre is kitehetnék... meg kell jegyeznem, hogy tök véletlenül találtam én is a cikkre...
Hm...én nem nézek tévét, csak az interneten keresgéltem a magyar oldalakon, de sehol nem találtam róla semmit. Azért csodálkoztam is.
De most olvastam hogy a mütét "ideálisra" sikerült és eddig nincs jele komplikációnak...én szúrkolok neki nagyon!!!
aztamindenit. :O respekt a srácnak! és én se értem ez miért nem hír.. pedig ez fantasztikus! szurkolok hogy tényleg megmaradjon neki!
nálunk csak akkor hír valami ha valakit megölnek :( sajna.. szégyen...
Halihó,
eléggé meglepödtem hogy a magyar médiában meg sem említik, hogy egy magyar srácnak Ausztriában egy baleset miatt leszakadt a keze, de a srác, felkapta a saját karját, majd autóba ült, és Eisenstadba a kórházban - még parkolójegyet is vett- bement és onnan helikopterrel Bécsbe vitték ahol visszavarrták a kezét.
Még nem akarják elkiabálni az orovsok de úgy néz ki hogy a srác kezét sikerül megmenteni.
Érdekesnek tartom hogy erröl nem írnak nálunk semmit, holott a német és az osztrák, söt még a svájci hírekben is címlapon hozták a sztorit.
További ajánlott fórumok:
- Miért siránkozik ennyire a magyar?
- Melyik magyar hírességgel vacsoráznál együtt és miért pont vele?
- Miért tartják a magyarokat depressziós népnek?
- Miért kell egy 40 éves nőnek magyarázgatnia, hogy jól van?
- Hogy magyarázod el egy kicsi gyereknek, hogy a mama miért nem szereti?
- Ha Magyarországon lesz műtétem, az angliai munkahelyemen kiírnak betegszabadságra?