Miért nem fogyok? (beszélgetés)
Elképzelhető. a lényeg a mínuszoknál van. a plusz kilok itt nem nyerőek:D
Gratula a -20hoz- Az nagyon nem semmi.
Nyolc éve fogytam 20 kg-t szülés után, karcsúbb lettem, mint előtte voltam, nos, ezt az állapotot kell fenntartani. :-) Úgyhogy plusz két kilónál kell észbe kapnom, nem többnél. Bár két kilót leadni sokszor nehezebb, mint többet.
-2kg. aszta, akkor Te még a szerencsésebbek között vagy.
De gratula ettől függetlenül..:)
Én jól. Visszanyertem a súlyomat. (mínusz 2 kg, vacsielhagyás 2 hétig, kevesebb kaja, több edzés) És mivel ez engem ösztönöz, ma gyümölcsnapot tartottam :-)
Ne irigykedj, holnap majd te is:D
Amerikai style vastag tésztájú palacsintát csináltam, szóval nem megtöltöttem, hanem a tetejére tettem, míg a rendes palacsinták töltve voltak.
Erdei mézet tettem rá, ennek elég karakteres, savanykás íze van. A tésztába én mindig teszek egy ki citromlevet, ebbe is tettem. Édesítőporral, zabpehellyel, teljes kiőrlésű liszttel és szójatejjel készült, meg persze tojásfehérje és szóda is került bele.
Nagy reformer vagy?:D
Milyen lett?
Mi ment rá pontosan?
Örülni fog a családod^^
Az én drágáim mind bele akartak enni a reformpalacsintába. De nem adtam nekik:P Ők csak egyék a hízlaló hagyományost.
Hát egy időre elegem van a palacsintából, de köszönöm:))
Én szeretek, gyere vendibe! :-)
Holnap palacsinta-nap lesz (fél délelőtt a konyhában :-))))) én magamnak pedig megcsinálom a zabkorpásat. Nyami!
Finom lett pedig:))
Mondjuk még mindig utálok palacsinát sütni, áá...
Szió! A víz-megkötés nem jó...Magas vérnyomst okoz, ödémát, és terheli a szívet. Én csak tudom, 12 kg víz volt rajtam szülés előtt. 12!!! Borzalmas volt...Azóta a fog.gátló miatt is hajlamos vagyok rá, vigyáznom kell. A sóval óvatos vagyok, és mégis. A tengeri só jobb.
Ez gonosz volt, sajnálom:(:(
inkább csak a karfiolomnál, lusti vagyok sütni..
Bocsánat!!
najó..:) akkor sok sikert:D
Én maradok a túrós-pudingos palacsintámnál, és a rakott karfiolnál:D:D
pfft:D nem én akartam...családom kitalálta hogy legyen palacsinta az ebéd, így kénytelen vagyok sütni.
Hát, Te tudod..
De egy fél napot ott fogsz állni a konyhában..
Még belegondolni is rossz, ilyen időben:S
Na majd megmachinálom, hogy az legyen:D Egy kis almapürével, citromhéjjal, fahéjjal fel lehet dobni.
Igen, de csak fele-fele arányban.
Muszáj összehúzni a nadrágszíjat.
Tényleg teljes kiőrlésűvel akarod azt a palit?
Én mézbolond vagyok:))
És eddig ez vált be legjobban édesség gyanánt is mert nagyon sokáig elvagyok akár pár teáskanál mézzel is.
Most erdei mézem van(meg gesztenyeméz, de az meg annyira nem ízlik...), azt fogom a palacsintámra tenni:)
Sajna mennem kell dolgozni.
Szép napot Nektek!
Én viszont nem cukrozhatok,nem mézezhetek.
Amennyit meg édesítenem kell...:)
További ajánlott fórumok: