Miért nem érzem a megkönnyebbülést? Miért várom, hogy mégis keressen? (beszélgetés)
Neked kell tudni, hogy ő mit láthatott belőled. Ha az állandó nyekergést, hogy pl. fáradt vagy, persze, hogy beleunt. De akkor jobb is neked egyedül. Ha nem ez volt túlnyomóan, akkor meg nem kellettél neki eléggé.
Viszont ezt a villámgyors törlöm-tiltom mindenhonnan hisztit nem értem. Ez óvodás műsor!
Ennek ellenére még azt várod, hogy keressen??? Bakker…
Fél év után az utóbbi pár hétben megváltozott a kapcsolatunk. Ha külön töltöttük a hétvégét, még egy üzenetet sem küldött, én voltam az, aki inkább kereste őt. Nem tudtam, hogy elhidegült, vagy csak azt várja, mint máskor, hogy én alázkodjak meg és keressem őt, adjam a tudtára, hogy fontos. Mindig hűvösebben viselkedett velem, mint bármelyik más férfi, akivel együtt voltam. Próbáltam ma beszélni még vele, kérdeztem tőle, hogy miért nem foglalkozik már velem, amire az volt a válasza, hogy nagyon elfoglalt vagyok, nem akarja megzavarni, amit csinálok. Egyértelmű, hogy gúnyosan mondta, mert ismerem, de hozzátette, hogy nyílván többet foglalkozna velem, ha nem jönnék azzal, hogy fáradt vagyok.
Írtam neki egy üzenetet, hogy többé soha ne keressük egymást és mindenhonnan töröltem és tiltottam, hogy ne tudjon elérni…
Mégse érzem magam jól. Miért?
További ajánlott fórumok:
- Mikor úgy érzed már nem bírod magadban tartani, ki kell mondanod!Hát mondd ki és megkönnyebbülsz! Gyere és tárd ki az érzéseid.
- Normális, ha megkönnyebbültem miután reggel a párom elvitte a ruháit?
- Néztem a temetést és bevallom megkönnyeztem, amikor...
- Izgatott vagyok, várom, hogy keressen.
- Úgy gondolom, hogy kristálybetegségem van. Megkönnyebbültem.
- Én a "Forrest Gump" című filmet mindig megkönnyezem...