Miért nem becsülnek meg? Miért mindig csalódás a vége? (beszélgetés)
Kivételes kapcsolat a Tiétek! :)
Ez nyilván ember függő is! Ehhez is két ember kell!
Szerencsés vagy hogy ilyen embert tudhatsz magad mellett! :D
Köszönöm ahozzászólásaitokat! :)
Elöször is tisztáznám az a feltevést hogy Én elvárom a barátnőmtől azt hogy állandóan Velem beszélgessen és elvárom hogy otthon üljön!Ez sosem volt így ezután sem lesz! Mind össze eddig is egy héten egyszer beszéltünk egy két óra hosszát....szerintem ez pont normális!
Szerintem ha érdekelné hogy mi van Velem szakítana idöt arra hogy pont úgy mint eddig egy héten egyszer egy órára odaüljön a gép elég és beszéljünk,de hát ezek szerint nem érdekli!
Valóban ahogy írtátok eltávolodtunk egymsától! Egy ember kevés ahhoz hogy helyrehozza vagy életben tartson egy szoros barátságot,mert a Mi barátságunk elég szorosnak mondható!Volt!
Nem irigylek Tőle új embereket új társaságokat a nyár élményeit sem,Nekem is megvannak a magam programjai idekint csak Vele ellentétben Én ezek között még mindig tudok rá időt szakítani!Dehát ezek szerint nem vagyunk egyformák! Nem is megyek haza olyan nagyon ritkán haza,mert szerintem 2-3 havonta az nem sok idő!
Mi is mindig mindent megbeszéltünk egymással...eddig!
Ő már nem avat be a történésekbe....
Igazából lehet tényleg hagynom kéne!
Sztem 18 ev utan mar nincs olyan, hogy eddig nem volt rad irigy, most meg az. Lehet, hogy nem volt az soha, es most sem az, csak egyszeruen felmerte, hogy te messzebb vagy de az elet megy tovabb. Lemorzsolhatod ezt a baratsagot vagy atalakihatod egy olyanna, hogy kevesebbet taliztok, kevesebbet beszeltek de azokon a ritka alkalmakon megoleled, barik vagytok es dumaltok egy kicsit es kesz.
Ha benned ilyen sok ketseg felmerul, ne cipeld tovabb, nem kell osszeveszni csak te se hivd tobbet es kesz, zard le, ennyi.
Es alakits ki a mostani kornyezetedben baratsagokat, ne zarkozz el, illeszkedj be!:)
Mindig elgondolkodok, amikor ilyen történetet olvasok, hogy pl. a 18 éve tartó barátság miről szólt? Főleg azért érdekelne, mert már nem szól semmiről. Hogy lehetséges ez?
És mindig azzal jövök, hogy nekem 35 éve barátnőm a barátnőm és soha nem távolodunk el egymástól, ha valamit meg kell beszélni valakivel, akkor egymást választjuk, soha nem volt akadály a férjhez menés, gyerek szülés, távolság. Van, hogy 2-3 hétig nem beszélünk, nem találkozunk, de ez nem jelenti azt, hogy új barátokat keresünk. Sosem zavar minket, ha a másik elmegy valakivel nyaralni, moziba, szórakozni. Örülünk egymás sikerének, szórakozásának, stb. Én sokszor azt gondolom, hogy a barátságnak nevezett kapcsolat legtöbb esetben egy jó haveri kapcsolat és semmi más, mint akár a fórumban felhozott kapcsolat is, és ez esetben a fórumindító sokat várt egy haveri kapcsolattól...
Ha ebben, vagy más "barátságban" az egyik mindig
csak ad és ad, akkor az nem barátság, mert csak egyik oldalról van rá törekvés!
Ha a másik fél nem ugyanannyira óhajtja, vagy
nem tesz érte semmit, akkor ez nem barátság!!
(nem kéne rágódni ezen, hanem az új helyen új
"barátokra" lelni)
Én inkább ismerősöknek nevezném, mert az igazi barátság az életünk vége felé derül ki, hogy ki marad mellettünk végig!
Sok szerencsét kívánok!
nem lehet esetleg,hogy te is túl elnéző vagy?azért nem becsülnek meg?
magát a nyaralást önmagában nem érzem annyira súlyos esetnek,ez még nem jelenti azt/mármint hogy nem vitt magával/,hogy nem szeretne.De azt ne hagyd,hogy ő "követelőzzön",kicsit erős szóval élve,mint ahogy írod:ki van akadva ha hazajössz és nem tudsz eleget vele lenni,de ha már neked esik vmi rosszul azt neked szó nélkül kelljen tűrnöd,mint pl a skypos dolog...ahogy ő szóvá teszi ami neki nem tetszik,te is tedd neki szóvá azt ,ami neked rosszul esik.ne hagyd magad,de azt sem,hogy elvesszen ez a barátság a semmibe..márpedig ha nem beszélsz vele,el fog...
Ismerős a szitu... Mi is elköltöztünk külföldre. Első pár hónapban még kerestek az emberek, én is őket. Aztán szépen elfelejtettek. Maradt 1 barátom akivel beszélek. Volt is nálunk. Győzködöm, hogy költözzön ide...
Mondjuk örülök neki, mert nem kellett mindenkit meghívni az esküvőnkre. Ha megyünk vissza látogatóba és összefutunk valakivel, max kölcsönt kérnek... Aranyosak... Nekem nem hiányoznak már. Jobb ez így :)
Ez van sajnos. Rengetegen mennek külföldre, aztán panaszkodnak, hogy az itthon maradt barátok új barátokat keresnek. Mi is ezzel a baj? Miért gond, hogy van még, aki fizikális kapcsolatban szeretne lenni azzal, aki a barátja? Nekem a skype meg facebookon kevés a kapcsolattartáshoz. Mentőövnek jó, de hosszú távon nagyon nem elég.
Próbálj ott kapcsolatokat kialakítani, ahol élsz. Neked is könnyebb lenne.
Én minden igyekezettem azon vagyok hogy tartsam Vele a kapcsolatot és hogy ne maradjuk le azokról a dolgokról amik történnek,de Ő sosem akarja leírni Ő elmondani akarja de mivel nincs Skype így semmit sem tudok róla....
Igen eléggé eltávolodtunk de egyedül kevés vagyok a helyrehozatalban sajnso...:(
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Hogy lehet lebukni a Hoxán, azaz a párom is csak egy pasi lett, aki csalódást okozott :( :( (
- Szerelem 35 év felett ! Hogyan szeretünk, néhány csalódás után?
- Tud valaki valamit nagyon rossz kedvre és csalódásra?
- Mikor másként képzeled el, és csalódás a vége...