Miért álomvilág ez? (beszélgetés)
Az nehéz dió.
Nehezebb mint a frissen sült süteménynek.
Fordítva gondoltam.
Őt idegesíthetik a felsorolt dolgok időnként.
Ha még nem, majd fogja. 😂
Olyankor tényleg hagyd békén.
13. Éve lesz januárban.
Engem nem zavar hogy lélegzik, és teljesen normális hogy hangosan szellentünk, utána pedig kulturáltan elnézést kérünk, a másik pedig egy egészségedre kijelentéssel nyugtázza :D
😂
Na, látod!
Nem tudom mióta vagytok együtt.
De az ember lánya 20+ év után hall már olyan dolgokat amit régen nem. Horkolás, hangos evés, lélegzés. 😂
Idegesítő!
Tehát változik mindenki.
Biztos, hogy változtál Te is, mint mindenki.
Nem tudom, hogy segít-e. Lehet.
Engem pl munka után nem csak Ő, mindenki hagyjon békén addig míg fel nem álltam onnan ahova lezuttyantam mikor hazaértem.
Gondolod az segít?
A baj az velünk hogy én szerintem nem változtam, őt meg elütötte a gyorsvonat. Akarom mondani a változó kór, És nem igényli. Nagy ritkán odabújik, hogy cirógassam a haját.
Biztosan nem Ő vagyok! 😂
De lehet rápillantok a férjem telefonjára, nem-e Te vagy Ő. 😂
Remélem nem a párom vagy álnéven :D
Tuti nem. Ö dolgozik...
Hát ez nekem magas.
Hazajön a párom, duruzsolok a fülébe, cirógatom, puszilgatom, nem telik bele 5 perc, és kapom hogy hagyjál már, ne piszkálj, és egyebek.
Ez a pasi nem szerelmes.
Amikor szerelmes a férfi, a csillagokig emeli a nőt. Mert neki is jó, hogy ölelhet, simogathat, babusgathat, öröm neki, hogy boldoggá tudja tenni a nőt. Megéli a NŐ viszonzásából, hogy FÉRFI.
Kivétel bizony van🙂
Persze lehet csak engem kódoltak félre 🙂🙂
Hány fős mintavétel alapján végezted a kutatást, aminek eredményeképpen megszületett a megállapítás?
Valószínűtlen, hogy a férfiak halmazán belül minden egyes egyén rendelkezzen az általad leírt attitűddel.
Arra érdemes keresned a választ, hogy Te magad miért ilyen férfiakkal találod szemben magad. Mit gondolsz, neked mi a szereped abban, hogy kialakulnak ezek a helyzetek?
Hát ez érdekes...
Ezt kimondanunk sem kellene.
Nem tudom, hogy hol és min szocializálódott...
Valószínű, hogy az ő családjában így szokták...
Ha neked ez így nem felel meg, akkor keress mást, én ezt tenném.
Mi a mese?
A simogatás, csók, szex?
Vagy mi a mese része?
Lehet, hogy csak én nem értem..
Szia!
Miért általánosítasz? :O Neked idáig minden férfi azt mondta, "hogy vedd ki a kezed a biliből, ébredj fel Csipkerózsika?"
Nem minden férfi ilyen.
Egyébként pedig attól, hogy az általad felsorolt példák közül nem minden működik, még lehet egy nagyon jó kapcsolat. A nők igényei sem egyformák. Mint ahogy ez kiderül az eddigi hozzászólásokból is.
Nálunk minden nap túlzásba esik.
Ő bújós én nem.
Meló után pl. 2 m távolság amit elviselek .
Ő akkor is jön... 🤣
Hát nem tudom, miért vágysz erre minden pillanatban.
Én biztos hülyét kapnék, ha minden éjjel felkeltene a férjem, együtt fürdésre egyáltalán nem vágyok. Még is hol? A kádban nem férünk el ketten, a tusoló is elég szűk. Ha hát mosásra vágyok, akkor bejön és megteszi.
Hétvégi wellnest max. a nők szeretik, már amelyik. Nekem ebből is elég néhány óra, közben a férjemnek kihullik a haja az unalomtól.
Egyébként ők is kérhetnének olyat, amin a te szemed kerekedne el. Te biztos vagy abban, hogy azt teszed, amit a partnered szeretne?
A kapcsolataidat pedig alakítsd úgy, ahogy neked jó, ha a pasi nem adja meg, amit szeretnél, akkor lapát és keress mást. Biztos vannak olyan pasik, akik épp úgy élvezik a meleg vízben punnyadást, ahogy te;)
Van aki képtelen megadni, van aki nem.
A te feladatod megkeresni a neked megfelelő személyt.
Meg ugye nem vagyunk egyformák. Én ezeket pl nem is igénylem.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Ébresztő, avagy fel kéne hagyni az Álomvilággal!
- Virtuális kapcsolat itt a Hoxa-n nő és férfi között. Felnőtt emberek álomvilága?