Miért lettem tiltva közösségi oldalról? (tudásbázis)
Én is erre gondoltam,van egy illető akit töröltem,és szerintem a borítóképemet jelentette,mert ugye az csak publikus tud lenni.
De hogy ezért végleges tiltás...
valószínűleg vki akkor "jóindulatú" volt, és jelentett Fb felé, h ál emberke vagy....
Gondold végig az ismerősi körödet.... kinek állsz útjában?
Nem :(
Mindegy,csináltam új fiókot.
Ha deaktiválták,akkor az azt jelenti,hogy fel van függesztve a fiókod,vagyis két hétig még tudod,ill tudnád aktiválni,aztán már végleg törölnek....tudom,mert én töröltem magam.
sajna a legvalószinűbb hogy valaki szórakozik veled,mint ahogy írta egy előttem szóló,vagyis feltörtek,és törlésre jelölték a fiókodat,ha nem tudod visszaszerezni a jelszót vhogy és nem lépsz be ezidő alatt akkor vége...ptróbálj jelszóemlékeztetőt kérni az e mailedre,vagy nemtom igazábol már azóta hogy működik a jelszóváltás.Csak sajnos az oldal sose reagál semmire,se arra ha segitséget kérsz vagy irsz nekik/ere nem biztatlak/,és anno a jelszóemlékeztető se mindig működött.Sajnálom,de nem sok esélye van,hogy visszakapod a fiókod:(
A jelszóval nincs gond...
A férjemén rákerestem magamra,annyit ír hogy ezt a fiókot deaktiválták.
Ha nem tudsz belépni, akkor nem tiltottak. Akkor vagy rosszul írtad be a jelszavad, vagy valaki "feltörte".
Ha kitiltanak egy oldalról - bár nem nagon tudok róla, hogy ez túl sokszor történt volna már meg -, akkor arról mindenképpen éresítést kapsz, a tiltás okával együtt.
Jelszóemlékeztető, esetleg?
Hát nagyon jó...
És ha pl 30 napra tiltanak,akkor azt kiírja amikor megpróbálsz bejelentkezni?
Mert nekem nem ír semmi ilyet.
Akkor ezek szerint végleg töröltek?
Lehet, hogy csak átmeneti hiba.
Vagy valaki szórakozik az accountoddal
Nem csináltam semmi olyat,és ma reggel már nem tudtam belépni.
Miért?Meddig tart ez?
További ajánlott fórumok:
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Facebook, közösségi portál. Ti csatlakoztatok?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Töröltem vagy húsz ismerősöm a közösségi oldalról.
- Mi a véleményed a közösségi oldalról? Néha kevesen írnak a klubokba.