Miért lételemük a pasiknak a hazudozás? (beszélgetés)
ők nem hazudnak hanem megkímélnek bennünket a fájó igazságtól:D
ezt idéztem természetesen egy díszpéldánytól:D
Azért kell hazudni a pasiknak mert a nők is hazudnak.Az a hazudós pasi vagy nő bukik le aki butább mint az akinek hazudik.Egy okos, kitűnő logikai , és kommunikációs képességgel rendelkező pasi vagy nő ritkán bukik le. De rég rossz az a kapcsolat ahol bármelyik félnek hazudozni kell, és arra törekedni hogy a másikat hogy lehet becsapni,átverni,lehúzni,kihasználni,kifosztani!!!
Az ilyen "kapcsolatot" sürgősen meg kell szakítani!!!
na mostelkapartam magam.
ni ez a Meki úgy ír mintha..megnéztem a zadatlapod és kiderült,az vagy:)
Hát azért a nőket se kell félteni. Viszont nem minden férfi hazudik, ugyanúgy, ahogy a nők sem.
Viszont fodrász után néha tényleg muszáj hazudnunk :) :) :)
Nem mindegyik hazudik, csak amelyik megszólal :)
Viccen kívül, sztem nem mindegyik ilyen és van amelyik hazugság jól esik nekünk is.Pl. ha fodrásznál voltunk, marhára tetszik a frizuránk, de neki nem és mégis azt mondja, milyen szép.:)
De ismerek olyan pasit, aki kegyetlenül őszinte, na az sem jobb.Sőt!Ha észreveszi rajtad a legapróbb hibát, és ha olyat ami a legjobban idegesít magadban és pofátlanul a szemedbe vágja, pedig elvileg nagyon szeret és csak őszinte akar lenni :(
Én azt utálom, amikor megvezetnek, hülyének néznek, és holtukig tagadják, ha azt mondod hazudnak, na az a legrosszabb...
látom van némi tapasztaltod...:))
A jányok a jányok ajányok angyalok:))
mond a nőnek az igazat,nem hiszi.
Hazudj,örömmel hallja!
T.a ritka kivétel.
Pl.:megcsaltál? nem,ugyse hiszi el.
Megcsaltál a Katival?
ja, 1 hónapja.
Tudtam, tudtam!
Ki is az a Katii?:)
Önös érdek vezérel minket is meg a pasikat is.
De azt hiszem a pasik többet hazudnak.