Évek óta szerelmes és eddig nem mondta? Nem csábította el, nem akart mást, csak beszélgetni? Ilyen a középkori lovagoknál ok, de egy mai férfinál nagyon furcsa!
Mert már tudja, hogy nem kaphat meg téged, és így nem is nagyon akar sokadik lenni. Azt szerette volna, ha ő a legfontosabb neked, de nyilvánvalóan a párod az... Tehát második nem akar lenni, ha már nem lehetsz az övé.
Egyértelműen szerelmes beléd azért reagált így. Most csalódott, mert azt hitte előbb-utóbb az övé leszel és most ez szertefoszlott. Ez természetes reakció tőle én úgy gondolom.
Mondjuk azt nem értem ha annyira jóban vagytok/voltatok miért nem beszéltél róla neki hogy lett párod?
Évek óta nagyon jó viszonyban vagyok az egyik férfivel. Úgy éreztem, hogy nem akar tőlem semmit, ezért én se foglalkoztam vele. Nagyon jókat tudtunk beszélgetni, soha egy férfivel nem jöttem ki ennyire jól, mint vele és az igazság az, hogy mint férfi is tetszett.
December óta van valakim. Nem mondtam neki erről semmit, te vasárnap meglátott sétálni vele. Kiakadt. Tegnapig még beszéltünk, majd tegnap este bevallotta, hogy ő végig kedvelt engem, azért is beszélt velem annyit, meg azért volt mindig ott, amikor kellett egy váll, ha baj volt. Aztán meglepett azzal, hogy megkért, hogy inkább ne beszéljünk többet, mert az lenne a legjobb, hogyha békénhagynám őt.
Mi ez a férfi hiszti? Miért ne lehetnénk továbbra is jóban?