Miért jött meg megint? (beszélgetés)
6. FEE1988
2014. nov. 6. 09:22
Rendben ezt még beszEdem aztán abbahagyom😊
5. zsana85
2014. nov. 6. 09:16
Most már szedd be a teljes havit. Ez a vérezgetés anno nálam is előfordult, de amiatt, mert kevés volt a hormon a tablettában. Az orvosom azt mondta nem szabad félbe hagyni a szedést, mert az összezavarja a dolgokat. Szedd be az ehavit és, ha nincs rá szükséged hagyd abba utána. Minél kevesebb hormontartalmú gyógyszert szedsz be annál jobb. Én már évek óta nem szedek, a párom szerencsére elfogadja, hogy óvszert kell használni és külön örül, hogy nem mérgezem magam ilyen gyógyszerekkel.
4. FEE1988
2014. nov. 6. 08:22
Es most akkor mit tegyek? Szedjem tovabb annak ellenere h megjott v inkabb hagyjam abba? Most igazabol nem is lenne ra szuksegem..
3. dosza3
2014. nov. 6. 08:08
Szia! Ezek a szüneteltetések nagyon nem tesznek jót a szervezetnek, szerintem ne nagyon csinálj ilyet. Teljesen összezavarhatja a ciklusodat, amit már most is tapasztalhatsz. Ha nem muszáj, ne állj le a gyógyszerrel pár hónapokra, csak bajt okoz.
2. f3000dc5ef
2014. nov. 6. 07:48
Nem. Hormonösszezavarodás.
1. FEE1988
2014. nov. 6. 07:44
Sziasztok.az elozo 2 honapban szuneteltettem a gyogyszer szedeset es most megint elkezdtem..mikor megjött bevettem az elso szemet..normalisan 3-4 napig tartott..utana elmult..most kb ra a 4. Napon megintmegjott es fajnak a melleim is..az elmult napokban fogaszati keElesen vtam es sok fajdalomcsillapitot szedtem be..napi 3-4 sEmet..de volt olyan is h egyszerre 2 fajta fajdalomcsillapitot is bevettem..lehet emiatt?
További ajánlott fórumok:
- Megint egy karácsonyi téma: Műfenyő vagy igazi? Miért vágunk ki ennyi fát? Megéri?
- 1 éves kislányomnak megint ki jött a hörghurut betegsége, már minden orvosi utasítást megtettem. Hogyan tovább?
- Tudtok segíteni? Megint előjött a bulímiám :(
- Másfél hete ellett a cicánk, de az anyamacska megint bagzik. Abbahagyja így az etetést is? Vagy ez miért van?
- Most hagytam abba a gyógyszert és először egész rendes időben megjött de most 1, 5 hét után megint. Ez normális?
- Egy halálhír miatt megint előjött a szorongásom.Pánikroham...