Miért is hordunk melltartót? (beszélgetés)
Hogy lehet egy pólót melltartó nélkül felvenni? Azért a legtöbb ruhadarab átlátszik, áttetszik, még egy pulóveren is átszúr egy mellbimbó... Itthon persze, én sem szeretem, de azért az utcára..
A férjem kitekerné a nyakam, ha anélkül lépnék az utcára. 1-2 olyan nyári ruhám van, aminek ott olyan vastag az anyaga, hogy nem veszek hozzá melltartót.
Egyébként meg talán a feles megoldás a jó, meg a torna arra, hogy minél kevéssé lógjon a lehetőségekhez mérten.
:)))
Én nem szeretem, ha a bimbóimat bámulják a ruhán keresztül.
Utálom a melltartót! Eszembe sem jutna hordani, ha nagyobbak lennének a melleim, így kényszerből hordom :(
Viszont egy csábosabb darab feldobhatja a szexet.
Annyira pici a cicim, hogy én gyakorlatilag mellpótlónak hordok melltartót, szivaccsal kitömve... :S
Nagyon megtetszett egy felső még néhány éve, ahhoz pedig muszáj volt melltartót venni, így kezdődött. Sajnos amikor leveszem, az elég illúzióromboló.
De már közeleg a megoldás... :)
Sziasztok!
Melltartó? Kinek mi a jó! Szerintem a melltartó , főleg 1 szexi darab dob az öltözködésen!
Kinek a pap, kinek a paplan:)))
Sziasztok
Én vitatom a melltartó hordást mivel sosem hordok és nem mondanám, hogy megereszkedett vagy veszített volna a formájából pedig már túl vagyok a tini kortól. Ja és van egy gyermekem így én melltartó ellenes vagyok.
Nálunk anyósomék vallják ezt a nézetet. A sógornőm mondta nekem. Én nem vitatkoztam, hiszen mindenki tegyen belátása szerint. Ez aztán mindenkinek szuverén joga, hogy mikor és mennyit hord melltartót, de az biztos, hogy nekem 1 gyerek után nem lógott annyira, mint a sógornőmnek, aki fiatalabb is nálam és még gyermeke sem volt.
Igaz én példáut szoptatási idő alatt még aludni is melltartóban aludtam, mert nehéz volt, szinte fájt, amikor nem volt rajtam.
Szia HViki!
Köszönöm a megerősítést!
A tesom mindig az ellenkezőjét mondja........ néha teljesen kiborít.
De most már többet fogom hordani :)
Igen én is hallottam ezt a véleményt, hogy a mel
ltartótól lógni fog a mell, de ennek épp az ellenkezője igaz. Ha nem hordunk melltartót hamarabb megereszkedik a bőr, hiszen a mellett nem izom, hanem a bőr tartja és bizony mindig veszít a gravitációval szemben. Egyébként elég csak megnézni a benszülött törzsekről szóló műsorokat. Ott, bár a fiatal lányok nagyon szépek, az érettebb korban levő nők melle már csak egy csüngő bőrdarab. Ők aztán tényleg soha nem hordanak melltartót. Ha ettől nem lógna az ember (lányának) a melle, akkor ott mindenkinek gyönyörő idomokkal kellene rendelkeznie.
Akinek már most is van melle rendesen, annak előbb-utóbb lógni fog, akár hord melltartót, akár nem.
Nekem muszáj lenne, de hol lehet olyat kapni, aminek az egyik kosara D-s, a másik minimum F-s, és nem mutatja a különbséget? Így kiegyezek a piacosokban, mert más nem jön rám:-((
Szia naranja!
Igen! Sokan mondják, hogy ha melltartót hordunk lógni fog a mellünk!
De mi az igaz?
Úgy érzem abban a korban vagyok (24), hogy el kell döntenem, hogy igen vagy nem?!
Szerintem mindenkinek lóg a cicije, ha nem hord melltartót, lehet, hogy van egy-két kivétel:)
Persze a szilikoncici kivétel :)
Én a kisfiam születése utána míg szopizott (7 hónap) nem hordtam melltartót, de csakis otthon. Könnyebb volt úgy szoptatni, hogy nem kellett állandóan a melltartót huzigálni. Persze ha mentem valahova, akkor felvettem :)
Nagyon szép melltartók vannak, szerintem használjuk őket :)
Persze az is fontos, hogy nem szabad kisebb melltartót venni, mert az elnyomja a cicit és kényelmetlen.
Én megszoktam a melltartó használatát, ráadásul merevítőset használok, semmi gond nincs vele :)
További ajánlott fórumok:
- Hordasz melltartót?
- Hordjunk melltartót vagy sem?
- Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya?
- Miért igénytelen egy világos, vagy fehér felső alatt a fekete melltartó?
- Nagy mellekre szép melltartót miért nem gyártanak?
- Miért nyomja az egyik mellemet a melltartó?