Miért írja ki valaki folyton facebookon, hogy mennyire boldog? (beszélgetés)
Hát, gondoljon ki mit akar, de egy idő után erőltetettnek érzem, ha valaki folyamatosan a boldogságával árasztja el az idővonalát. Valahogy számomra természetellenes. Egyszer-egyszer elmegy. Belőlem pont ellentétes benyomást vált ki. És nem azért, mert bárkit is bántani akarnék, vagy irritálna az öröme. Normál esetben együtt örülök vele.
Vannak, akik ilyet látnak szívesen :-)
(Idézet nem is fontos)
mièrt ne irja ki ha valaki az
...ma reggel én is kiírtam", hogy boldog vagyok" :D :D
És ezt még fokozzák az Égiek. :)
Honnan tudod,hogy így van? Lehet,hogy mikor senki nem látja mindig sír,talán olyan problémája van amire nem talál megoldást.Miért nem kérdezed meg tőle,mitől olyan boldog? Lehet csak arra vár,hogy megkérdezze valaki s elképzelhető pont az ellenkezője sülne ki a dologból. Sokszor azok az emberek a legboldogtalanabbak,akik a legtöbbet mosolyognak.
Valóban felesleges, de ez még egy fokkal jobb, mint amikor valaki kiírja, hogy esik a hó, meleg van, stb...
Mert a pozitív életérzést szeretné megosztani másokkal is. Zavar ez Téged? Ha igen, miért? Nyitott lett a világ, illetve súlypontos dolgok sajnos sokszor áthelyeződnek az internetre. Sajnos, vagy nem sajnos, végül is nem tudom. De ez van.
Mert azt szeretné, hogy vele örüljenek.
Bár most, hogy így belegondoltam, talán egy esetben én is kiírnám... :)
Nekem sem, mert nem a stílusom! De attól még elképzelhető, hogy valaki tényleg boldog, és világgá kürtöli.
Igen, ez az igazi kérdés.
Miért ne írhatná ki? Hogy igaz-e vagy kamu vagy önbecsapás, az tökre az illető dolga.
Ha ez zavar valakit, akkor inkább az a kérdés, hogy mégis mi zavarja ebben és miért..
Csak hiszed.Sokan szokásból lájkolnak össze-vissza... (na jó de nem mindenki,de a legtöbb)
...nahát ezen sokáig lehet vitatkozni, ki miért és minek írja ki ha boldog" :)
Általában mindenki magából indul ki, ezért a választ csak a posztoló tudja megmondani egész pontosan :D :D
Az a kevés, aki lájkolni szokott, azt érdekli az életem.
77 egyedi üzenetet kellene küldenem 2016-bsn, mikor itt egy jó kommunikációslehetőség?
mások vagyunk, másfélék, alapvetően nem zavar, sőt!
akiket ismerek behatóbban azokról tudom hogy kamu vagy igaz a posztolás.
mert bizony vannak olyanok akik így Cica, úgy Nyuszi, heppi minden, azt otthon meg ölik egymást mindenért..
Én mikor befordulok, csak nem megyek a fb közelébe, vagy hibernálom magam. Mikor újra happinesst posztolok, tudják, hogy egyenesben vagyok.
Van mikor minősített eset, de alapjáraton miért kellene "gyanúsnak" lennie?
Feltűnést akar maga körül és nagyon sokszor nem is boldogok az emberek(nem minden esetben) főleg amikor párkapcsolati képeket posztolnak határtalan boldogsággal és rá 1 hónap múlva már együtt sincsenek...
oksi, akkor én vagyok ehhez vén.
eszembe nem jutna kiposztolni a magánéletemet.
Aki örül más boldogságának, az nem érzi a posztolást kérkedésnek".
Miért ne tenné? ha valaki kicsattan a boldogságtól akkor általában az egész világot magához ölelné, én bár ilyet sosem éreztem, de valószínű még új Guineában is tudnának róla, ha olyan lenne a dolog :D
persze nem napi szinten, csak aktualitás függő :D
aki boldog, az nem kérkedik.
Örülj a boldogságának és ne kérdezz felesleges dolgokat! :)
Leszámítva párat, én is csak a jótosztom meg. Nem szeretek a nyomoromban fetrengeni.
További ajánlott fórumok: