Miért ilyen a legtöbb férfi? Vagy csak én vagyok „maradi”? (beszélgetés)
A világért se akarnék felbujtó lenni! :))
Ugyanannyit lehet érte kapni. :)
Ne lovagolj a szavakon! :) ... az az előző "egymásnak rendeltettünk" rokonértelmű szava! :)))
Nem akartam kinyírni... nah... báááár néha volt ingerenciám rá! :DD
A választék nagysága kizárólag csakis rajtad múlik!
Az viszont, hogy a választékból neked ki jön be, vagy ki az aki szóba áll veled, az már másik tészta!
Egyrészt nincs nagy választék, másrészt kedvesnek tűnik. Bár mint tudjuk: "ne higyj a szemednek, az megcsalhat".
Harmadrészt ennyi egyedül töltött idő után nem fogok heteket de még csak napokat sem görcsölni rajta. Vissza a megszokott hétköznapokba, ez meg megy a tapasztalati fiókba a többi közé.
... veszteni valója nincs.... és inkább kérdezzen, mint itt görcsöljön még hetekig, hónapokig. :))
Más dolog, hogy igen, a Leánynak kellett volna jeleznie, és stb. ... de háááát ... mint mondjak, Ludwig választotta a Leányt. :)))
Nekem se! :)
De fel a fejjel, semmi remény! :))))
Ne görcsölj! Kérdezd meg Tőle, hogy mi a gond... nem akart Veled ebédelni, mert akkor nem túráztatod magad tovább... Ha pedig valóban akármi gátja volt (elaludt), akkor hajrá, egy újabb ebédet. :)
Van szád... kérdezz szépen, vagy próbálkozz be egy utolsót, veszteni nem veszthetsz! :)
Nagyon sokan kezdtek kapcsolatot (akár utolsót is) óriási bakikkal, aztán csak-csak OK lett minden, és később meg mosolyogva lehet visszaemlékezni a bénázásokra... :)
Biztosan TESCO-ban volt. Ott nagyon nagyon el (és le is) lehet fáradni. :))
Ha még az összes akciós terméket is végignézte, akkor különösen. :))
nem szép sztori,de előfordulhatott.
szerintem kérdezz rá,hogy mikor pótolhatjátok az elmaradt ebédet és beszélgetést.
ha tökéletlenkedik,és visszahívást ígérget,az nem jó..
most neki kéne mondani vmi határozottat,ha akar veled találkozni
Nő létedre, nem tudom mit csodálkozol ezen? :))
A nők bármikor képesek elaludni, vagy éppen alvást színlelni! :)
Kevés közülük az, aki nem "álomkóros"
Ha kíváncsi vagy ennek igazára, elég az, ha indítasz itt egy fórumot és megkérdezed, ki az akinek sikerült kialudnia magát?
A nők egy jó alvás érdekében, szinte bármiről képesek lemondani. :))
További ajánlott fórumok:
- Miért nem hozza ki magából a legtöbb nő a maximumot (külsőre)?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Melyik filmet nézted a legtöbbször újra?
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.