Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Mert a hűség döntés kérdése.
Semmi egyéb.
Hűtlen 2 esetben lehet egy férfi.
1/ Ha a génjeiben,vérében benne van az örökös hódítani akarás,és az élvezetek hajkurászása
2/ Ha otthon nem kap meg valamit.
Sokat olvagattam a hozzászólásokat, és összeállt bennem egy kép, arról, hogy miért fogok ki hűtlen pasikat: Én egy nagyon segítőkész, minden szerencsétlent megmentő típus vagyok. Így volt ez az első, és mostani pasimnál is. Kivakarom őket maguk alól, önbizalmat adok nekik, és utána szépen nekiállnak kacérkodni, csajozni ami eddig kimaradt az életükből.
Ezentúl nem kezdek kapcsolatot szociális alapon!
Egyáltalán nem ciki, ha meg tudjátok beszélni a dolgokat. A pofára esés csak akkor van, ha már nem csak beszél, hanem inkább a tettek mezejére lép, persze titokban.
Én is sokáig hangoztattam, hogy egy szex, nem is biztos, hogy kimeríti nálam a megcsalás fogalmát, ha csak az élvezetért volt. Amíg meg nem történt tényleg, és rá nem jöttem a dologra. Akkor nagyon fájt, de megbocsátottam a páromnak, mert éreztem, szeret minket, és nem akarja elhagyni a családot.
Most megint rezeg a léc. A bizalom gyenge.
Aki 1x, az többször is? Ilyen típus? Kell az önbecsülésének?
Mondanám hogy a kolléganőd az Ildi se semmi, ha én is megdöngethetem akkor OK. :-))
Én egyébként nem feltétlenül akarom tudni, meg elmondani se akarom. Az a baj, amikor jön a Béla vagy a barátja, hogy "Tudod, hogy a feleséged....". :-)))
de most tényleg, ha a nejed azt mondja ez kézenfogós séta vagy akármi közben: a munkatársad a Béla, az annyira jóképű és sármos, elviselném ha párszor megdöngetne keményen....
akkor te mit gondolnál mégis erről? :D
Nem ciki, szerintem a jobbik eset. Kevés nő van, akivel ezt meg lehet tenni, annak ellenére hogy itt a fórumon is azt olvasom,hogy sok nő az őszinteséget követeli egy kapcsolaton belül. Csak éppen ha megtudja, akkor kirúgja a pasit azonnal, aki ha nem ezt akarja nyilván meg kell fontolni.
Ami a jó feleséget illeti én például nem várom el senkitől, hogy jó szakács legyen, meg jó szerető, stb. Elmegyek szívesen mondjuk étterembe is enni, csak ne legyen probléma ebből. Mert sokszor a nő maga akar ilyen lenni, kisajátítva a férjét minden szempontból... :-)
Érthető minden, és köszönöm a visszajelzést.. :)
Egy előbbi hozzászóló azt írta, h ugyebár egy nőnek jó szeretőnek, feleségnek, szakácsnőnek, barátnak stb.-nek kell lennie, ahhoz, h a férj igazán szeresse..Ezt úgy gondolom, h igyekszünk is mi nők megtenni-én legalábbis nem érzem nehézségnek, h mindezeknek megfeleljek. Na mostmár: ha én baráti szempontból odáig eljutok a férjemmel, h megbeszéli velem, h ki tetszene neki, esetleg kivel tenné meg, stb. az már ciki??? vagy talán a jobbik eset?? Mi a véleményed? Kíváncsi vagyok..
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!