Miért hanyagolják el magukat a nők? (beszélgetés)
Tudom, gyakorlattal gyors, de azt a mennyiségű hajat?! :D és a tiéd még bírja is. Mindig is utaltàltalak ;)
Alapjáraton göndör a hajam, amit csak nyáron hordok. De a hajcsavarokkal mindig más.
Amúgy nekem is. Jajj tegnap adtam az érzéseknek. Végre kedvemre sminkelhettem, itthon vagyok. :D
Hajamat én vasalom, minden mosás után. Kiìrtottam végre a göndörsêget belőle. Remélem örökre. Utâltam. Te meg bodorîtod? :D
Ha nem tomeges szamuzetesben vagyok, akkor nekem teljes smink keszlet es a fel patika van a taskamban, mikozben kb 10 percnyire lakok :D
Nekem haj "fetises" a dragam.
Amig dolgoztam, azt gondoltam, ,azt szereti, ha kibontva latja. De miota tengernyi odom, szeretek azzal jatszani, hogy mindig mashogy bongyoritom a hajam.
Tulajdonkeppen kozos hobbi XD
Mostanában én is kissé elhanyagoltam magamat. Hogy miért? Párom más nők után fut, a piát sem veti meg.Gyerekeim messze élnek. Sok a munka, ritkán járok el. Koszos nem vagyok, nem járok rongyokban. Semmi értelme az életemnek.
De már belenyugodtam mindenbe.
Remélem nem rám értetted ,soha nem bántottam a hazám.
Sőt , kiemelten hogy a magyar csajok szebbek !
Ha esetleg valamit félreértettem bocsi 😉
Én így voltam a kockás hassal: bármit megtettem érte. Ugyanígy futottam... Konditerembe jártam, itthon edzettem. Semmi!
Végül meg kellett műteni, kiderült, hogy a hasizmom szét van szakadva. A heg lett olyan ronda, mint a hasam volt de ez nem zavar... Pihentetem másfél éve, de mikor picit is edzek, dietazok, van eredmény. Nekem Megérte.
Éltem Finnországban,rövid ideig Angliában,most Németországban már huzamosabb ideje.
El kell ,hogy mondjam még mindig a magyar nők a szebbek .
De a túlzásba vitt smink és a szexinek hitt öltözködés nem tesz jót az egyébként nagyon szép magyar nőknek!
"Engem speciel ledöbbent, hogy hogyan néz ki a magyar nők többsége egy bizonyos kor fölött."
Külföldön szebbek?
Fel nem foghatom, hogy miért foglalkozol napokon keresztül mások megjelenésével, nyilván ezt az időt növeli még, hogy egy ideje töröd rajta a fejed.
Nyugodj bele, te ilyen vagy, mások olyanok. Mindenki egyéniség.
Ha esetleg az EÜ.-ben dolgozol, bocs a fehérruhából indulok most ki, akkor te tudod a legjobban, hogy mennyire rendszertelenül tudnak étkezni. Akár orvos, akár szakdolgozó. Sokszor órákig nem esznek, aztán amikor idejük jut rá, gyorsan megesznek egy szelet hideg pizzát.
Elhiszem, hogy ápolt vagy. Szerencsére azért többen ápoltak, ízlésesek. De most maradva a magassarkúnál, az sem tesz csinossá, vagy ápolttá, az összhatás ami számít. Nagyon borzalmas látvány, amikor egy sarok össze-vissza billeg a tulajdonosa alatt, miközben azt hiszi valaki, na most ő a pretty woman.
Fogalmam sincs:D
Csak szoktam hallani, hogy van ilyen és a magas sarkútól lesz.
Én most leléptem kicsit otthonról. Eljöttem 4 napra. Nem hoztam magammal sminket, csak a szemöldök ecsetemet, meg szemöldökzselêt, szâjfênyt. :D
Enyém szereti ha sminkelek. Nézni is szokta amikor mázolom magam. :))))
,,szimplán csak érdekel a nőkben mi változik meg amikor a régi csinos nő pár év után ráismerhetetlenné válik..,,
Szerintem mint mindenkinek neked is romlik a szemed, ezért nem ismered fel az ismerőseidet.
Ugye!?
Nekem sincs bütyköm és kalapácsujjaim se, meg mit tudom én, hogy mim sincs. Elég szépek mindig a lábaim;)
Ritkán felveszek magas sarkút, de nagyon ritkán. Inkább esküvőkre és hasonló eseményekre, de akkor is csak rövid ideig.
Én, bár ritkán hordok tornacipőt, de abban is elég nőies vagyok mások szerint...
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)
- Miért érzik magukat az ilyen nők felsőbbrendűnek?
- Nem tudom, miért sanyargatják magukat klíma nélkül az...
- Miért szeretik becsapni magukat az emberek, főként a nők?
- Miért fényképezik magukat a tinilányok?