Miért gonoszak a nők egymással? (beszélgetés)
Kapcsolati viszonytól függ. Ez bonyolult.
Alá-fölérendeltség, irigység, bizonyítás hogy "én jobb vagyok mint te, többet érek".
Korok és kapcsolati viszonyok szerint változik ez.
sok új lakásba költöznek a környékemen..az emberek eleinte csak néznek ki a fejükből, méregetik a kertes házak lakóit, aztán esetleg egy biccentés, majd az első kutyasétáltatásnál már szóba is elegyednek..aztán érzik a bográcsban készülő étel illatát..ez is kedvesebb megjegyzéseket, dícsérő szavakat eredménez...
nasszóval előbb-utóbb összejönnek az emberek, főleg szeptember elején, amikor kezdődik a mindenféle korú gyerekek hurcolása mindenféle intézménybe..
istenem..ez már olyan szép, hogy párás lett a szemem..
...de nehogymá elérzékenyüljek...ilyenkorra már mindenki tud mindenkiről mindent...főleg, hogy ki a repedtsarkú, kire kell vigyázni, kinek a gyerekével nem szabad barátkozni...ki a koszos háziasszony, ki főz ehetetlenül, megkülönbenis...honnan van annak a mocsok lepedővirtuóznak harmincmilliós mercije?
karácsonyra aztán dühödten bezárkóznak a szépen villogó házakba...már mindent tudnak egymásról..
talán ezért.
na jó, szilveszter éjjelén még átlő az a lepedővirtuóz annak a piszok némbernek a kerjébe egy-két tűzvalamit, hadd durrogjon...meg különben is, miért stírölte annyira a férjét?
az új év új haraggal kezdődik...ez olyan szép..
főleg, hogy ez bárhol is megtörténhet...
Nagyival mióta elmúltam 18 éves felnőtt barátnők vagyunk.
Amanda-'val is, azok vagyunk.
ELTE-s lányal i voltam barátságban. Minden más szál nélkül, pedig én már mentőztem.
Meg baráti társaságokban elő fordul, ha minden lány foglalt. Vagy nem keres még tartósan párt. Ja és jóval több a fiú, mint a lány. ;)
Anyád, Nagyid, esetleg szerelmed vagy szenvedélyesen szereted ;), kedves idős szomszéd nénit (itt a nagyi és nem a nagynéni)
Nagynéni is irigy Amanda'ra, mert hárman öröklik majd a nagy vagyont nagyi után. De Amanda apja lemondott a javára, így 2/3 rész Amanda és 1/3 részt a vénlány nagynéni. A szomszéd lakás is Amanda-é lesz, nagynéni majd költőzhet, aztán vehet egy lakást ahol neki tetszik.
Mondjuk vagy három-négy tízen éve lelakott, anno bécs belvárosi bérház ára áll aranyban a bankban, még ~98%-ban, mint örökség.
Nem gonoszak, versengenek.
Ha ez gonoszságként nyilvánul meg, akkor ne úgy értelmezzétek.
Nálunk csak gyagyaságok és vérszívások vannak. A múltkor kiderült, hogy az egyik srácnak félreqr az asszonya, így válni készül. Legkedvencebb kollégám azt mondta, hogy szólni kéne ennek a srácnak, hogy már nem kell elválnia, mert a válófélben lévő példaképe hamarosan elmegy tőlünk, kellene másik példaképet találni. Na ezt a kedvenc kollégámat a beszólása napján előbb engedték, de még maradt tátani a száját, meg is kérdeztem hogy miért nem megy, fél tőle, hogy talál otthon valakit?
Ez ugye nem túl csernusos? :DD
AZ a jó. ott nincsenek konfliktusok.
Nálunk egy királylány volt. de hamar kiderült hogy egy dögös testbe bújtatott Csernus XD
Csak válogatós :)
És rájöttem, a pasik többsége ugyanolyan, mint a nők többsége.
Nekem itt igazán, egy közvetlen kolléganőm sincs általában.
Én nappaliban sürgetősségi mentőápoló, van egy örök singli nő, ő jellemzően éjszakaiban orvos. Jó meg néha egy önkéntes mentőápoló lány.
Meg Főnöknőm aki egy áldott lélek.
Vannak jó fej lányok is azért. Tegnap is megismertem egyet.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem kedvesek egymással az emberek?
- Beszélgessünk egymással és ne egymás mögött
- Spóroljunk együtt! Osszuk meg egymással mi hol olcsóbb!
- A nők miért ilyen kegyetlenek egymással? Egy műsor kapcsán jutott eszembe a kérdés
- Miért akarnak a barátnők egymással versenyezni?
- Gonoszak a gyerekek egymással az iskolában?Mit tegyünk ellene?