Miért fontos az, hogy ki hány emberrel fekszik le? (beszélgetés)
Én nem hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne.
Én inkább a második kategóriába tartozom, de szerintem az összfüggés fordított. Amikor egy csaj megáll egy pasinak, még nem tudja milyen lesz vele a szex. Az, hogy jó vagy nem, inkább a továbbiakat dönti el.
És bárhogy misztifikálják, még a szerelem sincs az első helyen.
Dobogós, de nem a legelső.
Szerintem férfinak is, nőnek is minél többet ki kell próbálnia. A nagy számok törvénye itt is érvényesül.
És ha valaki megtalálja az igazit, az úgyse kér számokat. :-)
Az igazi a múltaddal együtt szeret téged.
:D
Amúgy: igen. :)
Már hogyne lenne fontos! Háromnál többen nem férünk hozzá.
Vagy félreértettem valamit?
Én tizenkilenc évesen találkoztam a nagy szerelemmel. Azt mondta én vagyok a második, és én nagyon büszke voltam.
Aztán néhány hónap múlva elmondta az igazat, akkor meg nagyon csalódott voltam.
Végül megértettem, hogy a nők ugyanúgy szeretik élvezni az életet, mint mi és ettől megnyugodtam.
Soha többé nem kérdeztem meg senkitől és ettől kiegyensúlyozott vagyok.
Szerintem nem az a fontos, hogy az elsők közt legyek, hanem a felejthetetlenek között.
Én éltem az életem mielőtt férjhez mentem, a húgom 5 évig volt avval aki elvette a szüzességét. Én most 8 éve vagyok a férjemmel és eszembe sem jut más hapsira nézni, mert megtaláltam azt aki számomra a legjobb minden téren. A húgom pedig hát egyik béna kapcsolatból a másikba.
Mint előttem írták tapasztalatok gyűjtünk, mert ki kell tapasztalni hogy mire is van szükségünk.
Csak nem kell túlzásba esni, egyik részről sem.
Annak fontos, aki kisebbrendűségi érzéssel birkózik.
Normál embernek ez nem téma.
no igen.
:)
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Melyik ismert emberrel feküdnél le?
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Ha találkozhatnál, egy, már nem élő híres emberrel, ki lenne az? És miért?
- Miért kell ennyire éreztetni az emberrel, ha a párom szülei nem kedvelnek?