Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért fáj a bal bordám alatt? fórum

Miért fáj a bal bordám alatt? (beszélgetés)

2010. nov. 3. 09:01
én tavalyi évemet szinte azzal töltöttem hogy orvostól orvosig jártam, bal bordaiv alatt fájtam de valami mocskos módon. Voltam ultrahangon 3x, röntgenen 2x, belgyógyászaton 5x, gyomortükrözésen, hasi ct-n, vérvételen 6x, és sehol semmi érdemleges, Vérvétel mutatott egyedül gyulladást de nem tudták megmonani hogy mi gyulladt. A hasi ct-s leletemen annyit irnak hogy a májam eléri a bordaivet de nem haladja meg. Végül annyival lezárták a témát hogy kimondott okot nem találtak lehet idegi alapon. Azóta eltelt 1 év és még mindig van hogy elkezd fájni, és igen érzékeny az az oldalam.
2010. okt. 26. 21:51
Lehet a levegő szorult be.Nagyon rossz érzés,pár nap és elmúlik.
8. 240309c047 (válaszként erre: 5. - Mendy)
2010. okt. 26. 20:43
Akkor tuti,hogy az. Nekem is gerinc ferdülésem van. Van amikor kevésbé fáj,de egyszer azért nagyon megijesztett. Nem árt ha van otthon izomlazító,mert igy biztos,hogy máskor is fog fájni.
7. Mendy (válaszként erre: 4. - 240309c047)
2010. okt. 26. 19:31
Nekem is volt olyan hogy begyulladtak a bordaközi izmok. Nagyon tudott fájni.
2010. okt. 26. 19:29
Izomlazítót kaptam. És azt mondta az orvos, hogy ha érzem, elég, ha kicsit maszírozom, nagyon ne mozogjak, mert elszakadhat és akkor nekem annyi. Aztán egy idő után elmúlt.
2010. okt. 26. 19:19
Dehát annyira nem fáj....így is menjek dokihoz? Gerincferdülésem van az biztos, mert a szivem tájékán is szokott szúrkálni, gondolom az okozza, ahogy csavarodik a gerinc.
2010. okt. 26. 18:31
Nekem volt és azt hittem a szivemmel van valami,de kiderült,hogy egy izomgörcs. Főleg ha levegőt vettem akkor szúrt nagyon. Meg persze mozgásnál majd be kakiltam és 2 hétig csak feküdtem vele,mire rájöttek. Végül bekaptam egy izomlazítót és fél óra alatt elmúlt. :D
3. 9bbc382386 (válaszként erre: 1. - Mendy)
2010. okt. 26. 18:01
...és még beszorult levegő is.Vagy hülyeséget írtam?
2. gabi44 (válaszként erre: 1. - Mendy)
2010. okt. 26. 17:53

Nehéz válaszolni, mert több minden okozhatja.

szívbetegség

bordaközi ideg becsípődése

gyomorprobléma

rekeszizom

ha nem múlik , nézesd meg orvossal

2010. okt. 26. 17:41

Hetek óta enyhe szúrkálást érzek a bal bordaívem alatti részen.

Miért lehet?

Valakinek volt már ilyen? Nem az hogy annyira fáj, csak kicsit aggaszt, hogy már egy jó ideje.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook