Miért érdekes ez? (beszélgetés)
Igazad van! Általában mindenki az erős, teljes, sugárzó személyiséget tartja vonzónak ..... talán azért, mert mi magunk sem vagyunk teljesek, és titkon mindenki arra vágyik, hogy a másik teljessé tegye? ;o))
Most itt nem a kóros, szélsőséges társfüggésről beszélek természetesen.
:o))
De jó! :)
És a legszebb az egészben, hogy szerintem nem is vagyok az esete és, ha nyomultam volna szerintem nem alakulnának így a dolgok! Van ebben valami! :)
Ez tényleg így van!
Van egy pasi, akinek tetszek, de nem lépett felém úgy semmit, csak mégis érezteti velem, de utolsó előtti két alkalommal nem is köszönt már. Na jól berágtam ezért rá, hogy azok után köszönni sem? Én is úgy álltam hozzá, sugároztam, hogy tudod mit? Nem érdekelsz ezek után... Erre mit ad isten, legutóbbi találkozáskor köszön szépen hangosan, aztán még kezet is nyújt nekem. Csak lestem, hogy ezzel meg mi történt?
Komolyan azt kell csinálni, nem törődni velük. Akkor veszik észre az embert, ha közömbös.
Kár, hogy itt nincs like gomb! :D
Teljesen igaz!!
Erről eszembe jut egy régi IM újság, kb. 1985 körüli időkből.Abban volt Szűcs Judittal egy 2 oldalas cikk, egy dalszöveggel és képekkel adott a lányoknak pasizási tanácsokat. Akkor megtanultam az egészet, de csak az első két sor maradt meg bennem, ide illik:
"Adhatok neked egy jó tanácsot, mitől ragadnak rád a srácok: / nem kell annyira akarni és le se tudod őket vakarni!" :)
További ajánlott fórumok:
- Szólánc érdekesebben
- Arab világ, és más érdekességek...
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Állásinterjún kérdés : " Szüleim mit dolgoznak?"- most komolyan, ehhez mi közük van? Vagy ez számukra miért érdekes?
- Miért írja a Facebook, hogy Redirecting? Elég érdekesen hozza be az oldalt...