Miért éppen ovulációkor és menszi alatt kívánom leginkább a szexet? (beszélgetés)
sziasztok
én is időnként nagyon akarom menzikor, szerintem azért mert bennem az van, hogy akkor nem kéne, nem lehet az higiénia miatt...
a utolsó napokon amikor már nincs, meg nem olyan vészes van hogy együtt vagyunk, és ugyanolyan jó... csak több lesz a mosni való :P :) :S
Jujj...:D
De miért teszel be?Egy jó tamponnal és méretválasztással nem lehet baleset.
Nekem férjem van régóta.Ő meg persze tökre elégedett.No igen,nekem kiemelten fontos,hogy semmi kivetni való ne legyen rajtam.Na nem mintha ő lenne ilyen.Én vagyok ilyen...Elég maximalista vagyok.Bár ez az ágyikóban bizti nem gond...:DDDDDDD
De én is lemérem,hogy miben és hogyan változtam.
Ezt is akartam írni, csak belekavarodtam itt a nagy "vérengzésbe". :D Én sem tudom, hogy jobb lettem vagy nem lettem, mert ahhoz ugyanazzal a személlyel kellene a nemi életemet élni, mint húszévesen, hogy megmondja, mi újság velem. :D Azt nem akarom, köszi. :D
Viszont érzem én is, hogy másképp látom a szexet most, hogy már a harmincas éveim elején járok, mint amikor húszéves voltam. Jobb lett.
ő lehet a nevén hívja és nem becézgeti egyszerűena puncit vaginának, a csiklót meg clitorisnak szólítja :-)
A pénis szóba bele sem merek kezdeni :D
Igen.Mini-super-normál-mini felosztásban/sorrendben.Könnyű dolgom van vele hál'Isten.Meg jó későn jött meg,így arra számítok,hogy jó korán hagyja abba.Persze ez nem túl kedvező az egészségemre nézve,próbálok jó kálciumfogyasztó lenni...:S De most az allergiám is viszi,mint állat...:(((
Amúgy tini korom óta tamponon vagyok.Engem a betét totál kiborított mindig is.
Höhöhhö... :D Woody is okosabb maradt volna, ha csöndben lett volna. ;) Vagy a nevelt lányunkkal szabad szexelni? :D
Na, de igen, igazad van, nem pont mint a haverok, hanem mint a testvérek. :)
és a puncit suncinak meg nuninak?? :))))
egy dolgot sokféleképp hívunk, a menzeszből (menses) jön a menszi..gondolom
További ajánlott fórumok:
- Szólánc híres emberek nevével + egy smiley, (hogy leginkább) mit érzel ha hallod a nevét.
- Mire van most leginkább szükséged?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Milyen a külsőd, és min szeretnél változtatni a leginkább?
- Melyik nyelv tetszik leginkább?