Miért ennyire nehéz munkát találni? (beszélgetős fórum)
Szia.Ismerős a helyzet sajnos.:((((((((((
szörnyű!
Azért, mert olyan sok van.
Nem látjuk a fáktól az erdőt.:D
Sziasztok!
Én egy 29 éves lány vagyok. Elkeseredve veszem tudomásul mennyire nehéz ma Magyarországon munkát találni. Én vidéken lakom Pesttől 30kilométerre. Kereskedelmi végzettségem van, érettségim,és ügyintézői végzettségem. Nem találok munkát!! Próbáltam a szakmámban elhelyezkedni (kereskedelemben) de amint meghallják vidéki vagyok jó esetben megmondják hogy nem alkalmaznak vidékit, rosszabb esetben(volt rá példa) rámcsapják a telefont. Próbáltam elmenni betanított munkásnak. Elvállalnék én pármilyen munkát(na azért vannak kivételek) csak már dolgozhassak!!!!! A betanított munkánál azt mondták túlképzett(!!!!) vagyok. Nem mindegy nekik??? Könyörgöm!!! Elvégzem a rámbizott feladatot és kész fizessenek. Ne azt nézzék milyen végzettséggel csinálom!!!! Tudna valaki segíteni ??? Bármilyen bolti munka, pénztárosi, betanított, takarítás, válogatnék gyümölcsöt, mosogatnék. Bármi érdekel. Nagyon kellene a pénz. Előre is köszönöm ha valaki esetleg tud valamilyen munkalehetőséget.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Miért nehéz 48 évesen munkát találni.
- Miért nehéz munkát találni?
- Mennyire könnyű munkát találni Gyöngyösön?
- Győr-Moson-Sopron megyeiek: a megyében mennyire nehéz munkát találni?
- Mennyire keresett szakma a nehézgépkezelö, mennyire lehet munkát találni ezzel a szakmával, és mennyit lehet vele keresni havi szinten?