Miért csúfol mindig az apám a kinézetemmel? (beszélgetés)
Legközelebb bármit is kritizál rajtad, benned, a válasz:
"Elég selejtes munkát végeztél!"
Apád agyilag nincs rendben. Vmi nagyon nem kerek neki és kivetíti rád, ez a tippem. De persze nem biztos, hogy igazam van. Ehhez dilidoki kellene.
Ne hagyd, mert mély nyomokat hagyhat a lelkedben!
Anyámnak súlyproblémái voltak.
Gimis koromtól a 20-as éveimig 56-58 kg voltam a 170 centimhez. Mégis azzal szekált abban az időben, hogy dagadt vagyok. Szinte nem is mertem pl. strandra menni, ha mentem kényelmetlenül éreztem magam. Meg a barátnőim között is bálnának éreztem magam. Pedig nem voltam az. Mostanra frankón belehíztam abba az énképbe, amit fiatalon rám erőltetett. Pffff…
Igen, az a normális, ha a szülők szépnek látják a gyereküket! Ezért is írtam, hogy nekem ez magas, hogy miért bántanak olyannal, amiről nem tehetsz, hisz a szüleidtől származol! Lehet ez adottság is!
Ne törődj a piszkálódással (tudom nem könnyű) próbáld meg
vissza alapon is a "piszkálódást" kiváncsi lennék, mit lép rá!
És??? Nagyon sok csinos magas és széles vállú lányt ismerek👍, nem értem ezzel miért kell piszkálni főleg egy szülőnek!!🤔
Nem tehetsz róla, hogy ilyen vagy!
Én biztos leülnék vele kicsit elbeszélgetni, hogy fejezze be, mert ez tényleg nem öröm hogy állandóan piszkál, sőt még az önbizalmadat is elveheti, de NE HAGYD!!!!!
Igénytelenül nézel ki. Vagy passz. Lehet, hogy egy primitív barom. Ki tudja.
Rakj képet magadról.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van az apámból!
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Iskolai csúfolódás. Téged bántottak?
- Szerintetek, miért nem hajlandó apám dolgozni?
- Sokáig csúfoltak a testvéreim, mert kövérebb voltam mint...
- A keratinos póthajam leszedése után rengeteg hajam kihullott... =( Szerintetek mit csináljak, hogy mihamarabb visszakapjam a régi kinézetem?