Miért baj az ha "túlságosan" szeretünk valakit? (beszélgetés)
Köszönöm,aranyos vagy:)
Próbálkozunk:)
kívánom hogy neked legyen szerencséd és működjön hosszú távon a kompromisszum. :)
Attól mert nekem nem jött össze másnak még mehet. :)
Mert észre sem vesszük, s nem hagyjuk levegőhöz jutni.
Én így gondolom, lehet, hogy nincs igazam.
Hát én is ettől tartok.
Aki ilyen,ilyen marad,csak ideig óráig tudja visszafogni magát.
Mi is megbeszéltük,egyelőre működik.
Szerintem is így van:)))
Ha szeretünk valakit figyelünk rá,és a jelzéseire is...
Hidd el nálam bárány türelműbb ember nem sok van.. nem csak hogy engedtem de még meg is tudtam/tudtuk beszélni sértődés nélkül a dolgot.. viszont csak ideig óráig működött. utána minden visszaállt a régibe.. ezt eljátszottuk párszor és elegem lett.
no de ez évekkel ezelőtt volt.. azóta gondolom benőtt a feje lágya.. :D
fiatal és lelkes volt :)
Én is a másik oldalon vagyok.
Bár nem ezért váltam el,de most,hogy újra megpróbáljuk együtt,én is felállítottam szabályokat...pl.nem lóghat a nyakamban minden együtt töltött időben.
Én nagyon nehezen bírtam,ő pedig olyan,hogy mindig minden percben kimutatja a szeretetét-szerelmét.
Engem ez megfojtott,zavart.
Mindkét félnek engednie kell.
Nem vagyunk egyformák.
embere válogatja.. kinek mi az "elég" a legtöbben "fuldokolnak" a túlzott( nak vélt) szeretettől..
és itt nem a tűz vagy a szenvedély amiről beszélek. hanem arról amit már korábban említettem
Tudom azt az érzést :( De csak az idő gyógyít :S
Ha a barátokkal vagy gyorsabban repül az idő és lefoglalod magad.
Kedves őzike!
Soha senki nem tudja ezt neked megmagyarázni.
Ez egy misztérium, ami élteti az Embert.
Te jót akartál/akarsz.
Ha nincs fogadókészség, akkor lépj!
Ja, és... ha nem tisztel Téged a kedvesed, vagy nem tartja be a határaidat, akkor ne jutalmazd kedvességgel! Akkor lehetsz kissé hűvös... vegye csak észre magát! Mert, ha akkor is kedves és ragaszkodó vagy, amikor nem tisztel Téged, azzal csak bíztatod az ilyen viselkedésre... azzal azt sugallod, Veled, tehetnek bármit, nem számít...
És tiszteld Magad is! Többet érdemelsz annál, hogysem kihasználják az érzéseid!
Sztem. nem az a baj, ha kimutatod az érzéseidet. Hanem, az, ha hagyod kihasználni magad.
Ne engedj olyat a kedvesednek, ami Téged bánt. Ne engedd magad megalázni. Állítsd fel a határaidat. Kell, hogy legyenek határaid. Azok határoznak meg Téged....
És fontos, hogy tiszteletben tartsd a társad határait is.
Ha Neked ez így jó, hogy rajongsz valakiért, keress olyat, aki szereti, ha rajonganak érte :)
Ne olyat, akit idegesít...
Persze... tudom, könnyű mondani, és nehezebb rátalálni....
Tudom... én is rajongó típus vagyok :)
Nem tudok, és nem is akarok másmilyen lenni... nekem így jó...
Szerintem az már elég gáz,ha valaki nem igazán szereti ha szeretik!!!:OS
Az olyan meg sem érdemli...
Én talán tudom a választ.. én is ugyanígy voltam csak a másik oldalról nézve
engem szó szerint fojtogatott az hogy folyamatosan a nyakamon lógott.. ha nem voltunk együtt akkor is.. (telefon, sms, msn.. stb.)
elegem lett... és emiatt muszáj szintet tartani. ki kell ismerni egymás határait.. mi a sok és mi nem..
Próbáld meg egy kicsit fékezni....
De lehet,hogy nem is veled van a baj!!!!Hanem egyszerűen ilyen pasik is vannak sajnos,akik nem értékelik a szerelmet,szeretetet!!!
Ez így van...
Sajnálom ami veled történt,de nem szabad soha ki mutatni annyira az érzéseidet....:O(
Ez lesz a vége...
Sziasztok!
Miért van az ha túlságosan szeretünk valakit, akkor elriasztjuk és megszűnik az irántunk érzett szerelem? Pár napja lett vége egy többéves kapcsolatomnak és nagyon szomorú vagyok. Lehet hogy van benne valami, ha valakiért rajongunk akkor besokall a másik?:(
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretünk fórumozni?
- Szerelem 35 év felett ! Hogyan szeretünk, néhány csalódás után?
- Miért él vissza egy pasi azzal, ha túlságosan szeretik? (megromló kapcsolat)
- Akit szeretünk azt cserben hagyunk?
- Miért szeretünk olyan embert, akinél tudjuk hogy nem nagyon van esélyünk, és nem is nagyon tudnánk meglenni vele hosszabb távon?
- Miért szeretünk olyanokat akik nem viszonozzák érzéseinket?