Miért álmodom vele? Hogyan múlhatna ez el? (beszélgetős fórum)
Szerintem lassan ideje hogy "a nagy érzelmi intelligenciád" ellenére pszichológus fordulj segítségért.
Az viszont szerencsés hogy nem találkoztatok személyesen, mert csak levarrtak volna ami az önbecsülésednek sem tett volna jót.
Úgy is lesz! Hamarosan szembe megyek vele, virtuálisan! :D
Köszönöm Neked is a segítséget! 🙏
Kérdeztem akkor. De azt írta, bonyolult, történt az életében valami, ami mindent megváltoztat. (Gondolom, hogy külföldön 19 évesen új életet kezdeni... meredek dolog lehetett.)
Megtehetem, hogy írok, de mint említettem is tartok tőle, hogy válaszra sem méltatna. Emlékszik rám, ha nyomot hagytam benne... kétlem mondjuk.
Változott valamennyit biztos, én is változtam, de ő továbbra sem társas lény. Virtuális világban él. Ez ezer százalék.
Választ, hogy megnyugodhassak. Mi volt az oka a hirtelen közömbösségének és annak, hogy nem érdekeltem már. Hogy miért csinálta ezt? Ha kapok ésszerű választ, eskü minden dühöm, fájdalmam elszáll.
Biztos velem is volt a baj. Azt is mondja meg!
Nem. Dühít, hogy nálam jóval idegenebb emberek ugrossák körbe, istenítik, olyanok, akiket válaszra sem méltat legtöbbször, mindenhatót játszik, mert neki erre van igénye. Ebből merít erőt. Lelkiszegény. A személytelen, online világ, az online "kapcsolatok" a központ életében. Dehogy jön be.
De engem megkeserített mielőtt kinőtte magát a virtuális világban.
A neten menőzik. Instasztár. Rengeteg követője van.
Angliában él, ott dolgozik. Néha rak ki fotót, magáról, magányos kisded hobbijairól, tájakról.
Ennél már nem lehet rosszabb, beszélj vele, zárd rövidre.
Vagy úgy reagál, hogy megutálod, vagy újrakezdhetitek.
A bizonytalanságnál nincs rosszabb, lehet leforráz a válasza, de legalább nem álmokat kergetsz!
Kívánom, hogy így, vagy úgy oldódjon meg a problémád!!
Persze. Úgy érzem van annyira magas érzelmi intelligenciám, hogy elfogadjam, bármi is a válasza. Ezerszer lezártam volna volna, már csak mosolyognék rajta. De nem megy! Hihetetlenül felzaklatnak ezek az álmok, mert lezáratlannak érzem az egészet, talán ha őszintén elmondaná akkor mi volt benne, akkor biztos megérteném, elfogadnám a választ, bármi is az! De amíg ez így marad, nem nyugszik a lelkem. Hülyének nézhet, követ vethet rám ezeregy ember ez miatt...Nem tehetek erről.
Ha nem félnék, elmondanám neki is.
De csak igen kevés ember fogadná el, értené meg, mi zajlik ilyenkor bennem. Felnőtt nő lettem, 2 kapcsolatom lett azóta, igazi. És még mindig ez megy...megáll az ész!
Hogy hathat rám így!?
Nem tudom mi lehet a háttérben, de az furcsa, ha egy fiú, férfi nem akar testi kapcsolatot is.
Lehet csak tényleg lelki társat talált benned. Az is lehet valami gond van vele, mint férfi.
A lényeg ne okozz magadnak fájdalmat, ne kergess álmokat, élj a valóságnak!! Ha szeretne tőled valamit, hidd el keresne, ha egy férfi szeret nincs előtte lehetetlen. Ha meg lezárta ezt a kapcsolatot, engedd el, fogadd el. Nem volt bátor, nem mondta el mi a gondja, akkor gondolom te is könnyebben lépnél túl rajta.
Azok az ismerősök eleinte támogattak minket, azaz engem, hogy végre van valaki,aki érdekli Őt...hu végre van egy lány, aki komolyabb.
Majd azt írták idővel, hogy adjam fel! Nem akar tőlem semmit. Kopjak le. Nem szeret. Nem is értettem. Aztán, amikor kérdőre vontam, milyen barát az ilyen, azt mondta elbeszélget azzal az illetővel...
Sokan féltékenyek lettek rám, a semmire. Bizony. Fiúbarátai is.
Pont az volt a jó, a hiteles benne, hogy őszintének hatott minden szava...
Én nagyon negatív és nagyon egyszerű ember voltam. Akkor is. Nem dőltem be mindenféle próbálkozásnak. Sem neten, sem élőben. Vártam a nagybetű szerelmet. Ha a sors Őt szánta nekem annak, jól kicseszett velem. :D
Nem tudom, hogy a sajàt neméhez vonzódik-e, akkori elmondása szerint ő csak egy magányos farkas típus, hogy nincs ingere..mondjuk testiségre, vagy kapcsolatokra nővel..ez valóban most elgondolkodtat.
"Ezt a közös ismerősök is hamar észrevették...csak én nem (akartam)."
A közös ismerősök nem tudnak róla semmit, hogy mi lehetett a gond? Lehet tudják, de inkább hallgatnak, mert nem akarnak részt venni ebben?
" Akkor sem volt az, csak én nekem sikerült valamit felélesztenem benne. Ezt is ő mondta. Mondunk ilyet csak úgy egy idegennek?"
Simán, nagyon sok kapcsolat a hazugságokra épül. Esetleg annyira szimpatikus volt, hogy olyat is belegondoltál, amilyen nem is volt valójában sosem.
Fiatal voltál, még most is az vagy.
Valós kapcsolatot építs! Igaz a valóság sokkal nehezebb, mint írni, beszélni a világhálón.
Nem lehet, hogy a saját neméhez vonzódik, azért nincs mellette lány? Lehet nem meri felvállalni.
Epekednék? Úgy érzem így visszagondolva, hogy felkapaszkodott rajtam, az érzeimben. Miközben én egyre gyengébb lettem, Ő megerősödött. Nárcisztus ember. Ezt a közös ismerősök is hamar észrevették...csak én nem (akartam).
Èn nem akartam "szerelmes" lenni. Én ódzkodtam ezektől a dolgoktól akkor. Hidegen hagytak...
Mindenkiére válaszolok sorban és köszönöm a sok hozzászólást egyébként.
1. Igen, vidi chateltem is vele, szóval láttam való énjét. Mivel akkoriban nem érdekelt a szerelem, fogalmam nem volt mi az valójában, nála éledt fel bennem az érzés legelőször. Nagyon őszintének tűnt, elég gyorsan egy húron pendültünk. Hasonlónak éreztem magamhoz. Abszolút. Kicsit különc volt, magának való, mint én.
2. Álmaim nagy része az újrakezdésről szól. Ott minden jó és happy. De rettegek. Hogy újra válaszok nélkül hagyna, hogy kinevetne és úgy érezné mentálisan gond van velem. Rettegek a gondolattól, hogy szóra sem méltatná azt, akinek szerelmet vallott életében ő is először. Mert ő még ilyet nem érzett. Mondta akkor. Rendkívűl karizmatikus, erős egyéniség. Azt érzem, hogy nem volna erőm ráírni, nem viselnék el még egy "pofont" tőle. Ő nem az érzelmek embere. Akkor sem volt az, csak én nekem sikerült valamit felélesztenem benne. Ezt is ő mondta. Mondunk ilyet csak úgy egy idegennek?
Egyébként jobb volna ha lenne valakije, de nincs. Ez még tőbb kérdőjelet hagy bennem. Miért nincs senkije?
3. Én a világ végére elmentem volna azért, hogy láthassam 1x legalább személyesen.
Nekem el sem mondta hogy miért zárja le a "kapcsolatot" velem neten is..annyit mondott csak, hogy minden megváltozott és felejtsem el és aztán közömbös lett, érzéketlen, kimért. Mintha nem is Ő lett volna.
18 volt Ő, én 19.
Ha belátod, akkor miért epekedsz mégis utána.
A mai világban több ezer km sem akadály. Aki szeret az megtalálja az alkalmat, hogy veled legyen. Még a nyelv sem akadály. Csak nagyon akarni kell azt a valakit.
Hidd el játszott veled, mint cica az egérrel. Jól esett a lelkednek, hogy valaki szeret, a szavakat csűrte-csavarta, azt írta, amit hallani akartál.
További ajánlott fórumok:
- Mit jelenthet, hogy még 6 év után is álmodom vele?
- Ha azt álmodom, hogy megsérülök, ébredés után miért fáj még mindég ugyanott?Szokott valaki így lenni?
- Éjjelente megint vele, illetve róla álmodom. felkavar...
- Miért álmodom minden éjjel?
- Mostanában gyakran álmodom vele, egy faluban lakunk mégse...
- Miért álmodom vele, ha nem jelent semmit?