Miért álmodom vele, ha nem jelent semmit? (beszélgetős fórum)
És?Mi a probléma ezekkel? Az emberek többsége álmaiban bizonyos emlékeket dolgoznak fel vagy éppen vágyaikat egészen hihetetlen soha meg nem történt dolgokkal kapcsolatban.Az álom "jótékony hatásu" de nem tudjuk befolyásolni.
Vagy a mai életed nem "teljes" számodra,azért foglalkozol álmodban,a múlttal....Ki tudja.Általában ha valaki rosszakat álmodik valójában mindig tudja,hogy azok mit jelentenek,ha bevallja,ha nem.
Osztálytársam volt általános iskolában (29 évesek vagyunk, tehát jó régen és azóta 1X találkoztunk úgy 5 éve egy boltban). Ő megkeserítette a felsős éveim. Gúnyolt, bántott (szóban és fizikailag) bele köpött az innivalómba, a tolltartómba, tornaórán ha a fiúk fociztak mi meg néztük őket, a focilabdát néha hozzám rúgta teljes erőből és sorolhatnám.
Viszonylag gyakran álmodom vele, és rossz érzésem van tőle.
Van egy másik: vele jártam pár hétig úgy 10 éve. Ő dobott egy másik lány miatt én meg megalázkodtam neki... nem tennék már ilyet, de tapasztalatlan voltam. Azt hozta az élet, hogy egy munkahelyre kerültünk, 2-3X találkoztunk aztán jött a covid.
Mindkettővel rendszeresen álmodom. Nem érdekelnek, szerelmes sem vagyok beléjük. De akkor miért?