Miért akarok gyereket? (beszélgetés)
Teljesen egyetértek veled. Azelőtt én sem voltam oda a gyerekekért, de aztán megismertem a férjemet. Totál belezúgtam. Aztán láttam, mennyire szereti a gyerekeket, mennyire tud velük bánni és egyszer csak azt éreztem, hogy mindennél jobban szeretnék tőle egy gyereket.
Van két kisfiúnk, akiket mindennél jobban szeretek és tudom, hogy nélkülük üres lenne az életem és értelmetlen. Minden nap hálát adok, amiért ők vannak nekem.
Persze sok gond van velük és kis csirkefogó mindkettő, de sokkal-sokkal több örömet jelentenek és mit érne nélkülük az élet?
Hogy miért akar gyereket? Hogy nőnek érezhesse magát. Szerintem a nő legfőbb szerepe az anyaszerep.Egy párkapcsolat gyerek nélkül üres...
Egy ideig, ok. nem üres, de utána...
Erre egy egyszeru valasz van!
TERMESZETESEN!
Jaj csajok, nem is meseltem mit csinal egy hete a fiam.
Kepzeljetek el , nincs zart ajto mar elotte. (na persze , ha nincs kulcsra zarva)
Felcsimpaszkodik a kilincshez, lenyomja es kinyitja mar az osszes ajtot Latnotok kellene. Labujhegyre all es ugy nyitogat. Mostmar barhova ki es bejut...figyelni kell ra nagyon :D
én meg azt a kérdést tudnám feltennni sokaknak, hogy miért nem akarsz gyereket?? :)
De nem teszem fel, mert nem gondolom, hogy mindenkinek kell gyerek, sőt!
De az én életem csak így tejles, szerintem, és a férjem szerint is értelmetlen lenne az életünk gyerek nélkül. Ők a mi fő műveink, a világ legcsodásabb hivatása gyereket vállalni. Számunkra.
:)
Csak rá kellett néznem a fiamra. :)
De szépen írtad;)
Nem csak mosolyt, de könnyet is csaltál a szemembe;)
Amíg nem vagy anya, addig nem tudod, mi a valódi önzetlenség, az aggódás, amikor te nem számítasz, amikor bármit odaadnál, csak ne legyen beteg, csak meggyógyuljon, csak ne essen baja. Elsírod magad, amikor először látod a kétcsíkos tesztet, mosolyogsz, amikor a szülés után remeg még mindened, de ő a szemedbe néz, és tudod, hogy sosem fogod ezt elfelejteni. Majd elolvadsz az első mosolyától, egy kakis pelusnak tapsikolva tudsz örülni, és nevetve mosdatod ki a nyakig kulimászos gyereket! :D
Ők az élet értelmei.
De ezt mindenki megtudja egyszer! :)
En sokaig nem akartam. azt mondtam nem vagyok ra erett. Es ez igy is volt. Majd jott egy erzes, es egyre erosodott bennem.(pedig nekem nem voltak babak korulottem es imadtam a munkamat) Egyre erosebb es erosebb let az bennem , ha lettam egy babat az utcan , mosolyogtam es nagyon jo erzes telitett meg. (pedig elotte nem is foglalkoztam veluko) Es akkor jottem ra hogy itt az ido. 25 eves voltam. 26 evesen mar meg is volt a lanyom, es akkor mar tenyleg erett voltam az anyasagra. Erzesem szerint , ha elobb jott volna nem ilyen lett volta a terhesseg es a gyerekneveles. Igy most minden perc ajandek!
Szoval szerintem az a no aki annyasagra szuletett (mert vannak kivetelek) , megerzik ha itt az ido!! Ezt az erzest nem lehet elteveszteni. Es ha itt az ido, mar nem gondolsz semmi masra. Nem fog erdekelni a munka, az hogy mert unatkozol...stb
Azért, mert nincs jobb érzés annál, amikor apró kezeivel megölel és azt mondja:Anya, szeretlek;)
(És persze sok minden másért)