Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért? (beszélgetős fórum)
Mert így adja tudtodra, hogy nem akar veled kapcsolatot, jól tudja, hogy egy nő nem hívogatja fel a pasikat. Azért nem kéri el a tiédet, mert eszébe se lenne telefonálni.
Ami még otrombább: spórolni akar a telefonköltségen.
Egyszerúen "bunkók" lennénk?? Igaz, én nem szoktam-elsőre-elkérni, sem megadni...
Szerintem szimplán a kudarctól való félelem miatt...
nekem is adták meg pasik a telszámukat.
de mondták dobjak rá smst és visszahívnak!!
mikor beindul a dolog akkor már kölcsönösen hívjuk egymást.... :)
Te szó szerint azt írtad, hogy:"nem csinálok magamból hülyét". Nem kötözködni akarok, de az alap jelzőt Te adtad meg.:P
Ha nem akarod, akkor ne hívj fel soha egyetlen pasit sem, de véleményem szerint létezik olyan hímnemű egyed, akitől vígan "korpásodik az ember haja":)
Kölcsönös szimpátia esetén miért nem hívhatja fel a nő a férfit?
Illetve, miért hülye az a nő aki ezt megteszi?
Én is pont így gondolom!
Más. Jártam már úgy, hogy egy ismerős csaj megadta a számom egy srácnak (akit nem ismertem csak látott egyszer valahol és kinyomozta ki vagyok), majd felhívott, ha keresne ne lepődjek meg. Klafa. Mikor hívott a srác hiába mondtam neki, hogy van barátom nem akart békén hagyni. Volt, hogy a melóhelyemre jött és ott várt.
Sziasztok!!
Ha elkéri egy pasi a számomat,és én is az övét,én mindig közlöm vele,hogy ne várd,hogy hívjalak,mert nem foglak,hisz én úgy gondolom,ez a pasik dolga!Így aztán neki kell hívnia,ha pedig nem teszi,akkor tudom,hogy mi a szitu,és nem csinálok magamból hülyét,hogy én hívom fel!Persze,ha ez átalakul párkapcsolattá,az már más,ott én is felhívom,amikor éppen kedvem van!
Sajnos nem tudom,hogy megy ez manapság,mert amikor megismertem a páromat,nem volt mobil korszak,nagyon kevés ember engdhette meg magának.
De szerintem nem kell ezt túl komolyan venni,küldsz egy sms-t,azzal,hogy nem hívod fel, ha akar valamit ő jelentkezzen.
A legtöbb férfi fél a visszautasítástól,lehet ezért adta meg a számát,mert ha jelentkezel akkor biztos lesz folytatás.
:)))))
hát valahogy úgy..
Azt gondolom, már válaszoltál is magadnak.
"ha magától nem jön rá akkor elúszott a dolog"
Csak a bájodat vetheted be annak érdekében, hogy lépjen.
Oké! Ti vagytok többségben - legalábbis most itt:)
De ha én mégis azt akarom, hogy inkább ő kérje el az enyémet (és nem én akarom helyette megadni neki) hanem hogy ő kérje.. diplomatikusan.. tudjátok, a nő a nyak, a fej a pasi.. szóval ötletetek van?? hogy csináljam? bár úgy érzem ha magától nem jön rá akkor elúszott a dolog:(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Miert akarjak a ferfiak hogy mindig igazuk legyen?
- Halott ember telefonszáma:(
- Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát?
- Miért nem tudnak kommunikálni a férfiak manapság?
- Felnéznek a nők a férfiakra manapság?Avagy egy férfi szerepe a családban...